Őseink tápláléka. Az alakor vagy is az egyszemű ősbúza az emberiség első gabonája. Termesztése mintegy 12.000 évvel ezelőtt kezdődött, és egyes történelmi korok uralkodó gabonája...
Az olajos magvak pozitív hatását számos kutatás igazolja. Nem csak finomak, de bőségesen tartalmaznak növényi fehérjéket, rostokat, antioxidáns vitaminokat és ásványi anyagokat. ...
Blansírozott, nyers, egész mandulabél A mandula jótékony hatása A mag gazdag rostokban, vitaminokban, ásványi sókban és más vegyi anyagokban, melyek kedvezően befolyásolják...
Allergének a termékben: nincs. Átlagos tápérték 100 g termékben: Energia 1457 kJ (348 kcal) Zsír 2,9 g -amelyből telített zsírsavak 0 g Szénhidrát 71,6 g -amelyből cukrok 0 g...
A blansírozott mandulának nincs héja, ezért puhább és enyhén édes, de finom diós ízű. Tápanyag szempontból is lenyűgöző, mivel telítetlen zsírok, fehérje és rostok forrása. A nap bármely...
Az egyik legjobb növényi eredetű fehérjeforrás! Esszenciális aminosavakban, antioxidánsokban és tápanyagokban gazdag A mungóbab az egyik legjobb növényi eredetű fehérjeforrás...
Egzotikus kelet-ázsiai különlegesség! Az vörös azukibab tápanyagokban, rostokban, fehérjében és mangánban gazdag Az azukibab, más néven azuki vagy aduki, egy kis bab, amelyet...
Egy ősi gabonahelyettesítő szuperélelmiszer! Az amaránt körülbelül 8000 éves gabonahelyettesítő, lenyűgöző tápanyagprofillal Bár az amaránt csak a közelmúltban vált népszerűvé,...
Az olajos magvak pozitív hatását számos kutatás igazolja. Nem csak finomak, de bőségesen tartalmaznak növényi fehérjéket, rostokat, antioxidáns vitaminokat és ásványi anyagokat. ...
Natúr kesudió darabok. Másodosztályú, szépséghibás termék. Elsősorban sütéshez, főzéshez javasoljuk. Fogyasztás, felhasználás előtt érdemes átválogatni, a rossz szemeket kidobálni!...
A chia mag egy teljes értékű fehérjeforrás, kétszer-háromszor annyi proteint tartalmaz, mint más gabonák. Kitűnő rostforrás , remek vastagbél tisztító, ugyanis ténylegesen kipucolja...
Az olajos magvak pozitív hatását számos kutatás igazolja. Nem csak finomak, de bőségesen tartalmaznak növényi fehérjéket, rostokat, antioxidáns vitaminokat és ásványi anyagokat. ...
Az olajos magvak pozitív hatását számos kutatás igazolja. Nem csak finomak, de bőségesen tartalmaznak növényi fehérjéket, rostokat, antioxidáns vitaminokat és ásványi anyagokat. ...
Miért jó? A mandula jó B1-, B2- és B6- és E-vitamin forrás. Ásványi anyagok közül jelentős mennyiségű káliumot, kálciumot, magnéziumot és foszfort tartalmaz. Nyomelemek közül...
Héj nélküli, friss, ropogós tökmag Származási hely: Kína A tökmag pozitív tulajdonságai: Triptofán található benne, ami csökkenti a stresszt és az álmatlanságot ...
A földimogyoró vitaminokban gazdag egészséges táplálék és snack egyaránt, magas rost-és fehérjetartalma miatt is ajánlott fogyasztani. A polgárháború idején az amerikaiak különösen...
Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.