Felhasználásra kész zöldlencse – a gyors és egyszerű bio konyhához! Nincs szükség áztatásra vagy főzésre, mivel a lencsét óvatosan előfőzik. A kis zöld lencse kellemes diós és aromás...
Bio-termék, ellenőrzött ökológiai gazdálkodásból. Könnyű, egészséges rágcsálnivaló. Elkészítés: 2-3 ek. Rapunzel kókuszzsírt egy magas falu edényben hevítünk és hozzáadunk...
Értékes fehérjeforrás vegetáriánusok és vegánok számára! A csicseriborsó enyhén csípős, kellemesen enyhe aromájú. Fehérjetartalmuk és értékes rostjaik nélkülözhetetlenné teszik a...
A fehér bab különösen népszerű az olasz konyhában, mint antipasti és a minestrone. A fehérjenövények, például lencse, bab vagy csillagfürt termesztése hozzájárul a változatosabb...
A fekete bab fűszeres, diós ízű, és különösen népszerű a mexikói konyhában. Viaszosak és főzés közben is megtartják formájukat. A fehérjenövények, például lencse, bab vagy csillagfürt...
Az olasz babfajta, a Borlotti egy nagyon bőtermő bab, amely könnyen felismerhető vöröses hüvelyéről. M agas fehérjetartalom, melyben nagyon hasonlít az állati eredetű komplett fehérjék...
Részletes termékinformáció Az emberiség első gabonája, a mai nemesített gabonák őse. A modern táplálkozásban eredeti, ősi génállománya teszi értékessé. A belőle készült gabonafű...
GRIZLY Mandulák héjában 250 g. Azt mondod – mandula héjában, mi ez? Nem fogom hámozni, inkább veszek klasszikus natúr mandulát. Nyilván nem tudjuk meggyőzni, de próbáld meg újra átgondolni...
A ropogós kesudió tökéletes kombinációja a fagyasztva szárított mangó frissítően édes bevonatában. Az eredmény az édesség, a finom savak és a gazdag diós íz harmonikus kombinációja,...
Zsázsa csíráztatásra (lepidium sativum) Csíráztatás: 12 óra áztatás után. Hőmérséklet 21 °C. Öblítés naponta kétszer. Csírázási idő: 2-4 nap. Fontos, hogy a magvak ne álljanak vízben...
NATURA CSÍRÁZTATÁSRA LUCERNA Áztatási idő 4-6 óra. Öblítés naponta kétszer. Csíráztatási idő 5-6 nap. Csírahossz 3 mm. A, B, C, D, E, G, K vitamint és vasat tartalmaz...
Retekmag-vörös korall csíráztatásra Latin megnevezés: raphanus sativus TERMÉKJELLEMZŐK: Szín: zöld levél és halványvörös csíra Íz: friss, retekre jellemző Csíráztatás: 12...
Fekete retekmag csíráztatásra Latin megnevezés: raphanus sativus TERMÉKJELLEMZŐK: Szín: Sötétlila levél és halványlila csíra Íz: a fekete retekre jellemző karakteres, csípős...
Azuki bab csíráztatásra (vigna angularis) Csíráztatás: 12 óra áztatás után. Hőmérséklet 21 °C. Öblítés naponta kétszer. Csírázási idő: 3-4 nap. Fontos, hogy a magvak ne álljanak vízben...
Retekmag - Sango csíráztatásra (raphanus sativus) Vörös színű különleges csíra Csíráztatás: 12 óra áztatás után. Hőmérséklet 21 °C. Öblítés naponta kétszer. Csírázási idő: 4-5 nap Fontos,...
A mandula jótékony hatása A mag gazdag rostokban, vitaminokban, ásványi sókban és más vegyi anyagokban, melyek kedvezően befolyásolják az egészségünket. Fogyasztása rengeteg betegség,...
A mandula jótékony hatása A mag gazdag rostokban, vitaminokban, ásványi sókban és más vegyi anyagokban, melyek kedvezően befolyásolják az egészségünket. Fogyasztása rengeteg betegség,...
Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.