Az olajos magvak pozitív hatását számos kutatás igazolja. Nem csak finomak, de bőségesen tartalmaznak növényi fehérjéket, rostokat, antioxidáns vitaminokat és ásványi anyagokat. ...
A Rédei Vöröskáposztamag csíráztatásra ideális választás, ha friss, tápanyagokban gazdag csírákat szeretnél otthon termeszteni. Ezek a könnyen csírázó magok intenzív ízű, ropogós...
Aztékzsályamag (Salvia Hispanica). A chia az ajakos növények családjába tartozó növény, amelyet eredetileg az aztékok termesztettek Mexikóban. A Chia mag mint egy újonnan felfedezett...
Ízletes nassolnivaló, előnyös zsírsavösszetétellel, magas ásványi anyag- és vitamintartalommal. Miért jó a törökmogyoró? Táplálkozástani kutatások bizonyították, hogy...
Ízletes nassolnivaló, előnyös zsírsavösszetétellel, magas ásványi anyag- és vitamintartalommal. Miért jó a törökmogyoró? Táplálkozástani kutatások bizonyították, hogy a mogyoróban...
"A Chia mag vagy más néven aztékzsálya-mag egyedi élelmiszer a maga nemében köszönhetően annak, hogy nagyon magas koncentrációban tartalmaz számos, az emberi szervezet egészséges működéséhez...
A chia mag kiváló zselésítő képessége mellett egészséges zsírsavakban is bővelkedik. Felhasználása: Könnyen elegyíthető más ételekkel, mert az íze nem hangsúlyos és nem változtatja...
A rizshez hasonlóan készítjük. Kitűnő köret, levesbetét, saláta, fasírt és töltelék alapanyag. Az amaránt aminosav összetétele kedvezően hat a szervezet zsírháztartására, és...
A kesudió töret egy rendkívül tápláló és sokoldalúan felhasználható termék, amely gazdag egyszeresen telítetlen zsírsavakban, fehérjében és számos létfontosságú ásványi anyagban,...
A csomag tartalma: mungóbab-, lencse-, retek- és vörösheremag. Nyomokban gluténtartalmú gabonát és mustármagot tartalmazhat. Felhasználás előtt tiszta vízzel alaposan mossuk át. Ajánlott...
Zsázsa csíráztatásra (lepidium sativum) Csíráztatás: 12 óra áztatás után. Hőmérséklet 21 °C. Öblítés naponta kétszer. Csírázási idő: 2-4 nap. Fontos, hogy a magvak ne álljanak vízben...
Az olajos magvak pozitív hatását számos kutatás igazolja. Nem csak finomak, de bőségesen tartalmaznak növényi fehérjéket, rostokat, antioxidáns vitaminokat és ásványi anyagokat. ...
Részletes termékinformáció A Dél-Amerikában őshonos Quinoa magját - a rizshez és köleshez hasonlóan - gabonamagvak kiváltására (nem tartalmaz glutént), köretek, kásák, töltelékek...
Napraforgó hántolt magja. Értékes kiegészítője leveseknek, salátáknak, zöldségköreteknek, mártásoknak és számos sült vagy főtt ételnek. Fogyasztható közvetlenül csemegeként, felhasználható...
NATURA CSÍRÁZTATÁSRA LUCERNA Áztatási idő 4-6 óra. Öblítés naponta kétszer. Csíráztatási idő 5-6 nap. Csírahossz 3 mm. A, B, C, D, E, G, K vitamint és vasat tartalmaz...
Retekmag-vörös korall csíráztatásra Latin megnevezés: raphanus sativus TERMÉKJELLEMZŐK: Szín: zöld levél és halványvörös csíra Íz: friss, retekre jellemző Csíráztatás: 12...
Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.
×
Az Árukereső.hu a jobb felhasználói élmény biztosítása érdekében és személyre szabott hirdetési céllal cookie-kat használ, amit az oldal használatával elfogad. Részletek.