A fekete bab a proteinben leggazdagabb növényi eredetű ételek közé tartozik. A növényi proteinek hozzájárulnak a szív-és érrendszeri betegségek, és az elhízás megelőzésében. Rostokban...
Az olajos magvak pozitív hatását számos kutatás igazolja. Nem csak finomak, de bőségesen tartalmaznak növényi fehérjéket, rostokat, antioxidáns vitaminokat és ásványi anyagokat. ...
A lenmagot magas rosttartalma és magas esszenciális zsírsav tartalma miatt érdemes fogyasztani. Serkenti az agyműködést, bélmegbetegedések és székrekedés esetén emésztés szabályozására...
A tökmag magas élelmirost, fehérje- és zsírtartalma mellett alacsony szénhidrát-tartalmú. Enyhíti az érelmeszesedést, csökkenti a koleszterinszintet. Vértisztító hatású, ezért köszvény...
A terméket magában fogyasztva vagy müzlik, sütemények, töltelékek készítéséhez ajánljuk, pörkölve és nyersen egyaránt. Összetevők: blansírozott mandulabél Átlagos...
Különösen ízes, roppanós és sokoldalúan felhasználható: kíváló sütéséhez, fűszeres és édes ételekhez, müzlibe, joghurtba, túróhoz és zöldséges ételekhez. ellenőrzött ökológiai...
Elkészítése: Köretnek kétszeres mennyiségű vízben megfőzve. Csíráztatva: 8 óra áztatás és 3 - 4 nap csíráztatás után közvetlenül fogyasztható. Összetevők: hajdina...
A terméket magában fogyasztva vagy müzlik, sütemények, töltelékek készítéséhez ajánljuk, pörkölve és nyersen egyaránt. Összetevők: mandula Átlagos tápérték 100g...
A hagyományos lencsefajtáktól eltérően a vörös lencsének nincsen héja, ezért sokkal könnyebben emészthető. Főzési ideje kb. 10-15 perc. Ajánljuk salátákhoz és pástétomnak. ...
A hajdina -más néven pohánka - a keserűfűfélék családjába tartozik. A hétköznapi életben mégis a gabonafélékhez sorolják, mert lisztes magját a búzához hasonlóan fogyasztják. Értékes...
A bio quinoa rengeteg fontos vitamint és nyomelemet tartalmaz: különösen gazdag kalciumban, vasban, valamint káliumot, magnéziumot, B vitaminokat, C-, E-vitamint és karotint is tartalmaz...
Joghurt ízű fehércsokoládéval bevont zabpárna A terméket magában csemegeként fogyasztva ajánljuk. Összetevők: fehér csokoládé (cukor, kakaóvaj, teljes tejpor, laktóz,...
A terméket magában fogyasztva vagy müzlik, sütemények, töltelékek készítéséhez ajánljuk. Összetevők: pekándió Átlagos tápérték 100g termékben: Energia kJ 2892 kJ...
A bio kakaó amellett, hogy elvarázsol íz-és illatélményével több szempontból is pozitív hatást gyakorol szervezetünkre. A kakaó elsőszámú magnézium forrás, melynek jótékony hatását...
1 púpozott evőkanálnyi szezámmag kalciumtartalma megegyezik egy pohár tejével. Jelentős mennyiségben található még benne magnézium, kálium, foszfor, és ezek mellett A-, E-, B1-,...
A Chia mag nagyon magas koncentrációban tartalmaz számos, az emberi szervezet egészséges működéséhez szükséges tápanyagot. Magas az Omega 3 zsírsav tartalma. Proteinben gazdag, és a...
A köles lugosító hatású, ásványokban gazdag, különösen magnéziumban és vérképző vasban, esszenciális, kénes aminosavakban, kötőszövet építő szilíciumban, és a fogakat, csontokat erősítő...
Egész évben csíráztatható. Egy tányér csíra előállításához 1 evőkanál magot használunk. A csírázáshoz szükséges hőmérséklet: kb. 20 C fok. Öntözés naponta kétszer. Csírázási...
Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.