A terméket magában fogyasztva vagy müzlik, sütemények, töltelékek készítéséhez ajánljuk, nyersen és pörkölve egyaránt. Összetevők: , blansírozott földimogyoró Allergének:, A termék...
A keleti konyha és az egészséges életmód elterjedésének, valamint a táplálkozásunkra fordított nagyobb figyelemnek köszönhető, hogy a szezámmag itthon is ennyire elterjedt. Az aprócska...
Összetevők: vöröslencse csíráztatásra Leírás: könnyen és gyorsan csíráztatható hüvelyes. A lágy, enyhén fűszeres ízű, friss csíra kiváló salátákhoz, szendvicsekhez, főételekhez is...
Összetevők: mungóbab csíráztatásra Leírás: A mungóbab kis zöld színű mag, amely friss, ropogós textúrájú csírát hajt. Enyhe, édeskés, diós ízvilága miatt remekül illik salátákhoz,...
Összetevők: bíborhere mag csíráztatásra Leírás: könnyen és gyorsan csíráztatható: nagy mennyiségben 3-4 nap alatt friss, zsenge és ropogós csírát növeszthetünk, amely kiváló kiegészítője...
Maroni gesztenye alumínium tasakban. Felbontás után azonnal fogyasztható. A Maroni gesztenye snack biztosítja, hogy a gesztenyekedvelők egész évben kedvükre fogyaszthassák a kiváló...
Bio tisztított alakor ősbúza. Kóstolj bele az ősi ételek ízvilágába! Az alakor gyöngyként ismert hántolt ősbúza szemek selymesen lágy ízével valódi gasztronómiai csodát varázsolhatsz,...
Az emberiség első gabonája, a tizenkétezer éves vadon növő pázsitfű féle. A mai nemesített gabonák őse. A modern táplálkozásban eredeti, ősi génállománya teszi értékessé. A belőle készült...
Biztosan Te is ismered ezt a pici magot, amely számtalan jó tulajdonsággal bír. A keleti konyha és az egészséges életmód elterjedésének, valamint a táplálkozásunkra fordított nagyobb...
Bio hántolt kendermag 125g A hántolt kendermag könnyen emészthető, gyors felszívódású növényi fehérjeforrás. A kender fogyasztása az emberiség történelmében hosszú időre nyúlik...
A kölesgolyókat már minden bizonnyal Te is ismered, de köretként is kóstoltad már ezt az értékes gabonát? Ha még nem tetted meg, itt az ideje, hiszen számos jó tulajdonsággal bír!...
RAPUNZEL BIO ADZUKI BAB Az adzuki bab édes babfajta, főzés után is szemcsés marad. Ajánljuk egytálételekhez, krokett készítésére, makrobiotikus konyhához. Jellemzők hozzáadott...
A köles az egyik legősibb gabona, Mezopotámia területén már 6000 évvel ezelőtt is termesztették. Évezredeken keresztül széles körben felhasznált alapanyag volt Ázsiában, Afrikában és...
Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.
×
Az Árukereső.hu a jobb felhasználói élmény biztosítása érdekében és személyre szabott hirdetési céllal cookie-kat használ, amit az oldal használatával elfogad. Részletek.