Az emberiség első gabonája, a tizenkétezer éves vadon növő pázsitfű féle. A mai nemesített gabonák őse. A modern táplálkozásban eredeti, ősi génállománya teszi értékessé. A belőle készült...
Biztosan Te is ismered ezt a pici magot, amely számtalan jó tulajdonsággal bír. A keleti konyha és az egészséges életmód elterjedésének, valamint a táplálkozásunkra fordított nagyobb...
Bio hántolt kendermag 125g A hántolt kendermag könnyen emészthető, gyors felszívódású növényi fehérjeforrás. A kender fogyasztása az emberiség történelmében hosszú időre nyúlik...
A kölesgolyókat már minden bizonnyal Te is ismered, de köretként is kóstoltad már ezt az értékes gabonát? Ha még nem tetted meg, itt az ideje, hiszen számos jó tulajdonsággal bír!...
RAPUNZEL BIO ADZUKI BAB Az adzuki bab édes babfajta, főzés után is szemcsés marad. Ajánljuk egytálételekhez, krokett készítésére, makrobiotikus konyhához. Jellemzők hozzáadott...
A köles az egyik legősibb gabona, Mezopotámia területén már 6000 évvel ezelőtt is termesztették. Évezredeken keresztül széles körben felhasznált alapanyag volt Ázsiában, Afrikában és...
A bulgur a török és a közel-keleti konyha kedvelt alapanyaga. A bulgur úgy készül, hogy a búzát nem teljesen érett állapotban betakarítják, előfőzik vízben vagy gőzben, kiszárítják,...
NATURA HÁNTOLT KÖLES Főzés háromszoros mennyiségű vízben. Fogyasztható köretként vagy főételként. LÚGOSÍTÓ hatású élelem. A termék értékei miatt kiemelkedő helyet foglal el a reformtáplálkozás...
NATURA HÁNTOLT KÖLES Fogyasztható köretként vagy főételként. LÚGOSÍTÓ hatású élelem. A termék értékei miatt kiemelkedő helyet foglal el a reformtáplálkozás palettáján. Jellemzők ...
Kalóriaértéke a burgonyáéval azonos, a fehérjetartalma azonban háromszor akkora . Magas szénhidrát tartalmú, serkenti az energiát termelő sejtek működését, így kimondottan alkalmas...
A vegán konyha egyik elengedhetetlen alapanyaga a vörös lencse, amely eredetileg a Földközi-tenger vidékéről származik, de Ázsiától kezdve egészen Észak-Amerikáig teret hódított magának,...
Ez az aromás babfajta főzéskor elveszíti fekete színét. Ajánljuk kukoricából és kölesből készült ételekkel együtt, valamint a mexikói konyha alapanyagaként. Jellemzők laktózmentes...
NATURA HÁNTOLT KÖLES Fogyasztható köretként vagy főételként. LÚGOSÍTÓ hatású élelem. A termék értékei miatt kiemelkedő helyet foglal el a reformtáplálkozás palettáján. Jellemzők ...
Egész mandulabél, melyet rövid ideig forró, majd hideg vízzel kezeltek – azaz blansíroztak. Fogyasztható közvetlenül csemegeként, felhasználható müzlik, joghurtok ízesítésére, sütemények...
Rugalmas és duzzadóképességű búzasikér, ideális magas kenyér és szejtán készítéséhez. Gazdag növényi fehérjeforrás, javítja a péksütemények textúráját, azonban gluténérzékenyeknek nem...
A búza sikérje rugalmas, duzzadásra képes anyag, általa lehet a búzalisztből szép, magas kenyeret sütni. A búzasikérből búzahús (szejtán) is készíthető megfelelően fűszerezve. Rántva,...
Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.