Felhasználható péksütemények, pogácsa felületi szórására, vagy keverhető panírmorzsához, de édességek készítésénél is hasznos lehet. NATURA PIRÍTOTT SZEZÁMMAG A magvak pirítással,...
Részletes termékinformáció A bulgur gazdagabb rostokban, vitaminokban és ásványi anyagokban, mint a rizs vagy a kuszkusz. Glikémiás indexe 46, míg a sima rizsé 70-90 körül van. ...
Az olajos magvak pozitív hatását számos kutatás igazolja. Nem csak finomak, de bőségesen tartalmaznak növényi fehérjéket, rostokat, antioxidáns vitaminokat és ásványi anyagokat. ...
Chiamag, azaz aztékzsálya magja, adalékanyagok nélkül. Rostban gazdag alapanyag. A chia magok a Salvia hispanica, a Mexikó középső és déli részén őshonos menta család virágvirágú...
Gazdag B vitaminokban, foszforban, magnéziumban, vasban, kalciumban és E-vitaminban. Fehérjetartalma is magas. Nyomelemek (cink, mangán, réz, króm) és karotintartalma kiemelkedő...
10 dekagramm jó minőségű, hántolt egész tökmag a Naturfoodtól. Fogyasztható közvetlenül csemegeként, felhasználható pékárukhoz, müzlikhez, salátákoz nyersen vagy pörkölve. Összetevők:...
A sós, pörkölt pisztácia nem csupán finom ropogtatnivaló, de magas réz-, vas- és cinktartalmának köszönhetően fogyasztása értékes ásványi anyagokhoz juttatja a szervezetet. A pisztácia...
A szezámmagot olajos maagvaiért termesztik. Aromája pörkölés után a legintenzívebb. Felhasználható rizs köretekhez, dresszingekbe, valamint sütemények, kalácsok, lepények, zöldségből...
Népi hagyományok szerint aföldimogyoró, gazdag E-vitamin forrás, erőteljes antioxidáns. Támogatja az immunrendszer védőfunkcióját, nagyban csökkenti a bőr sérülékenységét, valamint...
Hántolt, pörkölt és sózott mandulabél, védőgázas csomagolás. Minőségi és egészséges ropogtatnivaló. A mandula magas E vitamin tartalma erős antioxidáns hatást fejt ki, így jelentős...
Peruból származó, fehér színű quinoa mag Fogyaszthatják lisztérzékenyek, kismamák, keringési betegségekben szenvedők és fogyókúrázók is. A quinoa mag pozitív tulajdonságai:...
Részletes termékinformáció Lizinben és rostban gazdagabb "supefood". Energiaszegény, de értékes tápanyagokban gazdag, így fogyasztásával elkerülhető a fogyókúrával járó tápanyag hiányos...
Miért jó? A mandula jó B1-, B2- és B6- és E-vitamin forrás. Ásványi anyagok közül jelentős mennyiségű káliumot, kálciumot, magnéziumot és foszfort tartalmaz. Nyomelemek közül...
Az olajos magvak pozitív hatását számos kutatás igazolja. Nem csak finomak, de bőségesen tartalmaznak növényi fehérjéket, rostokat, antioxidáns vitaminokat és ásványi anyagokat. ...
Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.