Azuki bab csíráztatásra (vigna angularis) Csíráztatás: 12 óra áztatás után. Hőmérséklet 21 °C. Öblítés naponta kétszer. Csírázási idő: 3-4 nap. Fontos, hogy a magvak ne álljanak vízben...
Retekmag - Sango csíráztatásra (raphanus sativus) Vörös színű különleges csíra Csíráztatás: 12 óra áztatás után. Hőmérséklet 21 °C. Öblítés naponta kétszer. Csírázási idő: 4-5 nap Fontos,...
A feketecseresznye a nyár édes, különleges zamatú gyümölcse. A mélyfeketére érett szemeket leszedve, azonnal aszalva hozzáadott cukor, tartósítószer és adalékanyagok nélkül egész évben...
Aszalt Meggy 100g A meggy az egyik legértékesebb magyar gyümölcs. Feltűnő, mélybordó színe is egyedülálló tulajdonságait hirdeti, az egyik legmagasabb antioxidáns tartalmú gyümölcs...
Származási hely: Vietnám A kesudió őshazája Brazilia, napjainkban fő termelőhelyei közé tartozik Vietnám, Nigéria, India, Elefántcsontpart, Mozambik, Indonézia és Tanzánia. J ellemzően...
A mandula jótékony hatása A mag gazdag rostokban, vitaminokban, ásványi sókban és más vegyi anyagokban, melyek kedvezően befolyásolják az egészségünket. Fogyasztása rengeteg betegség,...
Retekmag-vörös korall csíráztatásra Latin megnevezés: raphanus sativus TERMÉKJELLEMZŐK: Szín: zöld levél és halványvörös csíra Íz: friss, retekre jellemző Csíráztatás: 12...
Miért jó? A kesudióban nagyon sok értékes tápanyag található: foszfor, magnézium, vas, réz, cink, szelén, A- és B-vitaminok, béta-karotin, folsav, hogy csak néhányat említsünk. ...
A pisztáciának rendkívül magas az ásványi anyag tartalma, bővelkedik vitaminokban, antioxidánsokban melyek hozzájárulnak a koleszterinszint csökkentéséhez. Számos tanulmány szerint...
Magjának enyhén hagymaíze van, illata megtörve némileg a borsra és az szurokfűre emlékeztet. Elsősorban az arab, a török és az indiai konyha használja. Közép-Keleten sütemények, kenyérfélék...
Az amaránt kitűnő vas, kalcium, magnézium és cink, valamint egyéb mikroelem forrás. Nemcsak a gabonák, de valamennyi fontos növényi táplálékunkat figyelembe véve az amaránt vastartalma...
Miért jó a törökmogyoró? Táplálkozástani kutatások bizonyították, hogy a mogyoróban megvan a diófélék minden jó tulajdonsága. Az ízletes, tápláló mogyorószemekben sok a fehérje...
Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.