Zöld lencse csíráztatásra (lens culinaris) Csíráztatás: 12 óra áztatás után. Hőmérséklet 21 °C. Öblítés naponta kétszer. Csírázási idő: 3-4 nap. Fontos, hogy a magvak ne álljanak vízben...
Dénes Natura petrezselyemmag csíráztatásra: a friss, ropogós hajtásokért, Olaszországból. 12 óra áztatás után, 21°C-on, napi 2 öblítéssel, 8-10 nap alatt kicsírázik...
Kesudió - a természet ajándéka, amelynek krémes és gazdag ízvilága garantáltan elvarázsol! Ropogós héjában rejtőző finomság tökéletes kombinációja a természetes tápláléknak és a gondosan...
Só és olaj felhasználása nélkül, szárazon pörkölt mandulabél. Tudta, hogy a mandula kiváló cinkforrás, amely nagyszerű alternatívát kínál a rágcsálnivalók között? Összetevők: mandula...
100% darált dió Tudta, hogy a Kalifa darált dió - számos jótékony hatása mellett - kiváló E-vitamin forrás is?100%-ban diót tartalmaz, cukor hozzáadása nélkül. Összetevők: darált...
Tudta, hogy a pörkölt pisztácia nem csupán finom ropogtatni való, de mangántartalmának köszönhetően fogyasztásával értékes ásványi anyaghoz juttathatja szervezetét? A mangán hozzájárul...
Natúr, pörköletlen kesudió. Amellett, hogy első osztályú ropogtatnivaló, például víz és némi só hozzáadásával tejmentes főzőtejszín-helyettesíthető készíthető belőle...
Magyar, kék étkezési mák. (szemes). Felhasználását ajánljuk ételekhez, vagy desszertekhez, süteményekhez. Jellemzők laktózmentes Igen gluténmentes Igen cukormentes...
Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.
×
Az Árukereső.hu a jobb felhasználói élmény biztosítása érdekében és személyre szabott hirdetési céllal cookie-kat használ, amit az oldal használatával elfogad. Részletek.