Lúgosító gabona A köles legősibb termesztett gabonaféle Kínában már a rizs fogyasztása előtt fő élelem forrás volt. Németország területén már a Római birodalom idejében is termesztették...
A BIO Vörös quinoa egy ízletes álgabona, amely alkalmas köretként vagy ételek alapanyagaként. Nagyszerű növényi fehérjeforrás és magas rosttartalommal rendelkezik. Gluténmentes, így...
A blansírozott mandulának nincs héja, ezért puhább és enyhén édes, de finom diós ízű. Tápanyag szempontból is lenyűgöző, mivel telítetlen zsírok, fehérje és rostok forrása. A nap bármely...
Natúr kesudió darabok. Másodosztályú, szépséghibás termék. Elsősorban sütéshez, főzéshez javasoljuk. Fogyasztás, felhasználás előtt érdemes átválogatni, a rossz szemeket kidobálni!...
A chia mag egy teljes értékű fehérjeforrás, kétszer-háromszor annyi proteint tartalmaz, mint más gabonák. Kitűnő rostforrás , remek vastagbél tisztító, ugyanis ténylegesen kipucolja...
Az olajos magvak pozitív hatását számos kutatás igazolja. Nem csak finomak, de bőségesen tartalmaznak növényi fehérjéket, rostokat, antioxidáns vitaminokat és ásványi anyagokat. ...
Az olajos magvak pozitív hatását számos kutatás igazolja. Nem csak finomak, de bőségesen tartalmaznak növényi fehérjéket, rostokat, antioxidáns vitaminokat és ásványi anyagokat. ...
Miért jó? A mandula jó B1-, B2- és B6- és E-vitamin forrás. Ásványi anyagok közül jelentős mennyiségű káliumot, kálciumot, magnéziumot és foszfort tartalmaz. Nyomelemek közül...
Héj nélküli, friss, ropogós tökmag Származási hely: Kína A tökmag pozitív tulajdonságai: Triptofán található benne, ami csökkenti a stresszt és az álmatlanságot ...
A földimogyoró vitaminokban gazdag egészséges táplálék és snack egyaránt, magas rost-és fehérjetartalma miatt is ajánlott fogyasztani. A polgárháború idején az amerikaiak különösen...
A mák fontos vitaminokban és ásványi anyagokban gazdag. B6, magnézium-, kalcium és vastartalma is igen magas. Összetevők: 100% mák Nettó súly: 250g Átlagos tápérték 100...
Egzotikus kelet-ázsiai különlegesség! Az vörös azukibab tápanyagokban, rostokban, fehérjében és mangánban gazdag Az azukibab, más néven azuki vagy aduki, egy kis bab, amelyet...
Gazdag B-vitaminokban, foszforban, magnéziumban és E-vitaminban, melyek támogatják az energia-anyagcserét és a szív egészségét. Az antioxidáns E-vitamin védi a sejteket, a rostok...
A földimogyoró kiváló snack gazdag íze és tápértékei miatt. Széles körű vitaminokat, ásványi anyagokat és a ritka resveratrolt, egy antioxidánst tartalmaz, amely kedvezően hat a szív-...
A fenyőmagokat finom, vajas ízük és ropogós textúrájuk miatt értékelik. Ezek a magok gazdagok egészséges zsírokban, fehérjében, E-vitaminban és más fontos tápanyagokban, mint például...
A kesudió krémes íze és sokoldalú felhasználhatósága miatt népszerű a konyhában. Gazdag egyszeresen és többszörösen telítetlen zsírokban, valamint ásványi anyagokban, mint a magnézium,...
A pörkölt, sózott pisztácia kiváló csemege, amely ötvözi a ropogós pisztáciát az enyhe sós ízzel. Minden pisztácia gondosan pörkölt és sózott, amely gazdag és kielégítő ízt biztosít...
A BIO Adzuki bab nagyszerű köret, ami áztatás és főzés után már tálalható is. Ízletes, diós íze remekül megy egészséges salátákhoz, levesekhez, de édes fogásokhoz is. Fehérjében és...
BIO Fekete bab – remek választás húsok és levesek mellé, tortillába és wrapbe, akár felbontás után azonnal. Előre elkészített, így azonnali fogyasztásra alkalmas, hogy megspórold a...
Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.
×
Az Árukereső.hu a jobb felhasználói élmény biztosítása érdekében és személyre szabott hirdetési céllal cookie-kat használ, amit az oldal használatával elfogad. Részletek.