Gyártó: NATUR-FOOD Modell: Szezámmag (200g) Leírás: A szezámmag a magok királya. Nem azért, mert a legnagyobb, hanem azért, mert a leggazdagabb bizonyos ásványi anyagokban. ...
Vásárold meg most szuper áron termékünket és válogass több mint 5000 féle között! A kamraellato. hu oldalon nincs kockázat, ugyanis mindent valós magyarországi készlet ről...
Az olajos magvak pozitív hatását számos kutatás igazolja. Nem csak finomak, de bőségesen tartalmaznak növényi fehérjéket, rostokat, antioxidáns vitaminokat és ásványi anyagokat. ...
A kerti katicavirág (Nigella sativa) a boglárkafélék (Ranunculaceae) családjának Nigella nemzetségébe tartozó növényfaj. Nyugat-Ázsiából, Észak-Afrikából származik. Igen régi kultúrnövény,...
A RAW mandula egészséges zsírokkal, vitaminokkal és ásványi anyagokkal teli dióféle. A mandula az egyik legrégebb ismert dióféle, mely a Közel-Keletről származik. A közönséges mandula...
A BackMit darált mák bevizsgált alapanyagból készült. A mákot évente egyszer szüretelik, és szakszerűen tárolják. Csakis jó minőségű alapanyagból készül, melyet akkreditált laboratóriumi...
A szelídgesztenye főként Dél-Európában közkedvelt étel. Édes lisztes magvát különböző módon elkészítve fogyasztják: főzelékhez adják, sőt liba-és kacsasültet is töltenek vele. ...
A BIO Popcorn kukorica genetikai modifikáció mentes és magas a rosttartalma. b A kukoricát gondosan takarítják be és tartályokban tárolják, míg ki nem szárad, és készen nem áll a pattogatott...
A chia mag egy teljes értékű fehérjeforrás, kétszer-háromszor annyi proteint tartalmaz, mint más gabonák. Kitűnő rostforrás , remek vastagbél tisztító, ugyanis ténylegesen kipucolja...
Natura hántolt köles 250g A legjobb lúgosító gabona. ; A köles a legősibb termesztett gabonaféle , Kínában már a rizs fogyasztása előtt fő élelem forrás volt. Németország területén...
Miért jó? A mandula jó B1-, B2- és B6- és E-vitamin forrás. Ásványi anyagok közül jelentős mennyiségű káliumot, kálciumot, magnéziumot és foszfort tartalmaz. Nyomelemek közül a vas,...
A csomag tartalma: retek-, mungóbab- és búzamag. Felhasználás előtt tiszta vízzel alaposan mossuk át. Ajánlott csíráztatási mennyiség: 2 evőkanál Áztatási idő: 12 óra Hőmérséklet: 18-22...
A sokféle lencseváltozatot általában színük alapján különböztetik meg és nevezik el. A lencse az indiai konyha egyik fő étele, curryvel főételként, vagy köretként tálalják...
Azuki bab csíráztatásra (vigna angularis) Csíráztatás: 12 óra áztatás után. Hőmérséklet 21 °C. Öblítés naponta kétszer. Csírázási idő: 3-4 nap. Fontos, hogy a magvak ne álljanak vízben...
Mandula szeletelt 75g Naturfood Kiszerelés: 75g (0,075kg) A mandula az egyik legértékesebb csonthéjasunk. Magas telítetlen zsírsav-tartalma révén véd a szív- és keringési betegségek...
A kesudió krémes íze és sokoldalú felhasználhatósága miatt népszerű a konyhában. Gazdag egyszeresen és többszörösen telítetlen zsírokban, valamint ásványi anyagokban, mint a magnézium,...
A mák fontos vitaminokban és ásványi anyagokban gazdag. B6, magnézium-, kalcium és vastartalma is igen magas. Összetevők: 100% mák Nettó súly: 250g Átlagos tápérték 100...
Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.