Alkalmazás: Csíráztatás előtt mossuk meg jól a magokat, beáztatni nem szükséges. Helyezzük a tálat vagy a csíráztató üveget világos, de ne napsütötte helyre. Felhasználás: kiválóan...
Tündérkert tarka/pinto bab 400g Hivatalos magyarországi forgalmazótól. Leírás: Száraz étkezési tarkabab, mely több hagyományos étel alapanyaga. A tarkabab gazdag fehérjében,...
A hajdina igen sokoldalúan felhasználható táplálék, emellett kiemelkedő élettani hatásokkal is rendelkezik, így a reform konyha egyik nélkülözhetetlen alapanyaga...
A mandula fontos energia- és tápanyagforrás. Különösen gazdag olyan egyszeresen telítetlen zsírsavakban, mint például az olajsav, és többszörösen telítetlen zsírsavakban, melyek csökkentik...
Gazdag forrása az esszenciális zsírsavaknak, az Omega 3-6-9 tartalma valamint fitoszteről, klorofill, licithin és rost. Ezen anyagok csökkentik a koleszterin szintet, gyulladást, javítja...
GRIZLY Kesudió darabok 500 g. A finom krémes kesudió elbűvöl lágy állagával és édeskés ízével. Egy egzotikus fa, a nyugat-indiai kesudió termése. Az egyik legnagyobb előnyük a formájuk...
Egy boldog nap aszalt vöröscseresznye Vitamin, ásványianyag- és nyomelem-tartalma mellettsalaktalanító hatású is. Jelentős még a C-vitamintartalma is. A nyomelemek és ásványi anyagok...
A zabkorpa sok vízoldékony rostot tartalmaz, a vér koleszterinszintjét a jól oldódó rostok csökkentik és a vércukorszint normális értéken tartását is elősegítheti...
RAPUNZEL BIO ADZUKI BAB Az adzuki bab édes babfajta, főzés után is szemcsés marad. Ajánljuk egytálételekhez, krokett készítésére, makrobiotikus konyhához...
Héj nélküli, friss, ropogós, apró szemű tökmag. Sütödei minőség. Származási hely: Kína A tökmag pozitív tulajdonságai: Triptofán található benne, ami csökkenti...
Az adzuki bab apró, sötétvörös szemű, enyhén diós ízű hüvelyes, amely magas fehérje- és rosttartalommal, valamint alacsony zsírtartalommal rendelkezik. Tökéletes levesekbe, salátákba,...
A hagyományos lencsefajtáktól eltérően a vörös lencsének nincsen héja, ezért sokkal könnyebben emészthető. Főzési ideje kb. 10-15 perc. Ajánljuk salátákhoz és pástétomnak. Elkészítési...
NATURA PIRÍTOTT SZEZÁMMAG A magvak pirítással, vagy pörköléssel étkezésre előkészített technikája ősidők óta az emberiség kedvelt módszere. A régi magyar nyelvben "pergelt" árpa...
A Natura Magkeverék felhasználható házi kenyérsütés hez a tésztába keverve vagy felületi szóráshoz, illetve müzlibe, salátákhoz. Nyomokban földimogyorót tartalmazhat. Összetevők:...
A quinoa rengeteg fontos vitamint és nyomelemet tartalmaz: különösen gazdag kalciumban, vasban, valamint káliumot, magnéziumot, B vitaminokat, C-, E-vitamint és karotint is tartalmaz...
NATURA LENMAG A lenmag tartalmaz magas százalékban Omega 3 zsírsavakat. Az egyetlen növényi Omega 3 zsírsav forrás. Az omega-3 zsírsavak a telítetlen zsírsavak csoportjába tartoznak...
A csomag tartalma: mungóbab-, lencse-, retek- és vörösheremag. Nyomokban gluténtartalmú gabonát és mustármagot tartalmazhat. Felhasználás előtt tiszta vízzel alaposan mossuk át. ...
Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.