Karalábé csíráztatásra (brassica oleracea gongyloides) Lila színű csíra, zöld levelekkel Csíráztatás: 12 óra áztatás után. Hőmérséklet 21 °C. Öblítés naponta kétszer. Csírázási idő:...
Felhasználható pékárukhoz, müzlikhez, salátákoz nyersen vagy pörkölve. Összetevők: Héjnélküli tökmagJellemzők laktózmentes Igen tejmentes Igen tartósítószer-mentes...
Gazdag fehérjékben és esszenciális zsírsavakban. Magnézium, kálium és antioxidáns vitaminok támogatják az egészséget. Szelén, cink és réz fokozza az immunitást, míg a fitoszterolok...
A bulgur a török és a közel-keleti konyha kedvelt alapanyaga. A bulgur úgy készül, hogy a búzát nem teljesen érett állapotban betakarítják, előfőzik vízben vagy gőzben, kiszárítják,...
A kesudió natural tiszta, nem pörkölt, sózatlan, amely nem csak ízletes, de számos pozitív hatással is van az emberi testre. A kesudió lyan hatóanyagokat tartalmaz, amelyek jótékonyan...
Natúr kesudió darabok. Másodosztályú, szépséghibás termék. Elsősorban sütéshez, főzéshez javasoljuk. Fogyasztás, felhasználás előtt érdemes átválogatni, a rossz szemeket kidobálni!...
Édes vagy sós süteményekhez, kelt tésztákhoz, panírozáshoz kiváló, épp úgy, mint saláták meghintésére – nyersen és pirítva is. Összetevők: szezámmag. Felhasználható süteményekhez,...
Chia mag A chia magnak jóformán nincs kalóriatartalma, ezzel szemben nagy mennyiségű rost található benne és sok vizet képes megkötni. Ennek köszönhetően alkalmas diéták-fogyókúrák...
GRIZLY Fehér csokoládéval és kakaóval bevont mogyoró 250 g. Szereted a mogyorót, a fehér csokoládét és a kakaót? Akkor figyelj, mert ez a kiváló kombináció el fog varázsolni ízével...
Népi hagyományok szerint aföldimogyoró, gazdag E-vitamin forrás, erőteljes antioxidáns. Támogatja az immunrendszer védőfunkcióját, nagyban csökkenti a bőr sérülékenységét, valamint...
GRIZLY Pekándió 500 g. Adminisztratív besorolás: Száraz diófélék Összetétel: Pekándió 100% Nyomokban földimogyorót, más dióféléket, szézammagot és szulfitokat tartalmazhat. Származási...
Natura csíráztatásra vöröslencse 200 g Összetevők: vöröslencse csíráztatásra Leírás: könnyen és gyorsan csíráztatható hüvelyes. A lágy, enyhén fűszeres ízű, friss csíra kiváló...
Csíráztatás: 12 óra áztatás után. Hőmérséklet 21 °C. Öblítés naponta kétszer. Csírázási idő: 3-4 nap. Fontos, hogy a magvak ne álljanak vízben. Fontos! Nyomokban glutént és...
Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.