Lényeges élelmezési funkciót tölt be - hőt és energiát biztosít a szervezetnek A szénhidrát mellett a popcorn magas rosttartalommal rendelkezik és minden grammja több fehérjét, foszfort...
A csíra a kifejlett növény esszenciáját tartalmazza, rendkivül gazdag ásványi anyagokban, vitaminokban, enzimekben, ezért egészségvédő hatása kiemelkedő. A lucerna csíra gazdag A, B,...
Biorganik Bio Quinoa Puffasztott 100 g A quinoa egy dél-amerikai gabonaféle, az inkák a Magok Anyjának tartották. Peruban és Bolíviában termesztik elsősorban, főleg a sziklásabb,...
Biorganik Bio Bulgur 500 g A bulgur - más néven törökbúza - rostban gazdag durumbúza töret. Összetevők: *bulgur *= Ellenőrzött Ökológiai Gazdálkodásból HU-ÖKO-01 Ellenőrizte:...
A zab gyomnövényként kezdte pályafutását, majd a Római Birodalom idején nagy mennyiségben kezdték termeszteni, elsősorban takarmányozási célra. Manapság leginkább pelyhesített formában,...
A bulgur úgy készül, hogy a búzát nem teljesen érett állapotban betakarítják, előfőzik vízben vagy gőzben, kiszárítják, majd összetörik. Mivel az egész búzaszemet felhasználják, így...
A retekmag egy természetes antibiotikum. Több hot termel, mint a kifejlett retek, elosegítheti a felesleges nyálka eltávolítását, tisztító folyamatot indít el. ...
A vegán konyha egyik elengedhetetlen alapanyaga a vörös lencse, amely eredetileg a Földközi-tenger vidékéről származik, de Ázsiától kezdve egészen Észak-Amerikáig teret hódított magának,...
Az árpa az egyik legrégebbi gabonánk, a vikingek és a római gladiátorok eledele. A sör és a skót, illetve ír whiskey fontos alapanyaga, Olaszországban pedig koffeinmentes kávéhoz...
A quinoa fehérjetartalma magas és ezek aminosav összetétele is kedvezo, gazdag esszenciális aminosavakban, mint a metionin, lizin és cisztin. A rostok jótékonyan hatnak a bélmuködésre,...
A lucerna az összes vizsgált növény közül az egyik legteljesebb és legtáplálóbb fajta. Ráadásul mesésen gazdag vitaminokban és ásványi anyagokban, fehérjében, és minden esszenciális...
A mungóbab egy kicsi, zöld színű hüvelyes, amely Dél-Ázsiából származik és évezredek óta ismert. Enyhén édeskés íze van, ezért édesen és sósan is fogyasztható. Sokoldalúságának köszönhetően...
A lencse hosszú évezredek óta fontos és kedvelt alapanyag. Több írásos forrás is említi, dicsőítik vagy éppen a szegények eledelének nevezik. Hippokratész például májbetegségek kezelésére...
A quinoa fehérjetartalma magas és ezek aminosav összetétele is kedvező, gazdag esszenciális aminosavakban, mint a metionin, lizin és cisztin. A rostok jótékonyan hatnak a bélműködésre,...
A hajdina rostokban gazdag, ami nemcsak az emésztést segíti és enyhíti a székrekedéses panaszokat, de vércukor- vagy koleszterinproblémák esetén is előnyös. Glikémiás indexe alacsony,...
A lenmag használata a modern táplálkozásban kapott helyet. A lenmag 35 százalék zsiradékot tartalmaz, aminek 72 százaléka esszenciális, tehát a szervezet számára nélkülözhetetlen. Jelentős...
Ugyanarra használhatjuk mint a közismert barna lenmagot. Aranyos színe nem annyira domináns különbözo italokban mint a barna lenmagé, a szemnek tetszetosebb. Kicsit jobban surít, íze...
Fedezd fel a természet erejét ezzel a táplálékkal, mely gazdag Omega-3 zsírsavakban, antioxidánsokban és ásványi anyagokban. Támogatja a szív- és érrendszert, emésztést és a sejtek...
Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.