Biorganik bio hajdina 500 g A hajdina eredetileg Ázsia középső részéről származik. Hozzánk a népvándorlás útján jutott el. A 20. század előtt főleg a szegényebb, földművelésből...
A lucernát elsősorban állati takarmányként ismerjük, ám pár napos csírája, amely tápanyagokban gazdag, magában, salátaként, szendvicsekben, zöld köretként, vagy nyers ital részeként...
A chiamag vagy asztékzsálya mag egyre elterjedtebb alapanyag hazánkban is, ami nem is csoda, hiszen számos kedvező hatással bír és széles körben felhasználható. A chiamag eredetileg...
Leírás: A retekmag csíráztatása az egyik legegyszerűbb. Egy éjszakára elég beáztatni, aztán napjában kétszer kell átöblíteni. Strapabíró, ha nem időben öblítjük, vagy kimarad egy-egy...
A quinoa Dél-Amerikából származó növény, amely nem tartozik a gabonák közé, de felhasználása és beltartalmi értéke hasonló. Az inkák a gabonák anyjaként tisztelték és nemcsak étkezési...
A chia, más néven az aztékzsálya magja. Ajánlják müzlibe, kásába, sokféle süteménybe. Áztatva zselés anyagot bocsát ki magából, mely remek pudingalapanyag...
Hántolt köles. A többi gabonához képest kimagasló a vitamin- és ásványi anyagtartalma. Gluténérzékenyek is fogyaszthatják. A köles az egyik legősibb gabona, Mezopotámia...
Nagyon gyorsan megfő. Magas rost- és fehérjetartalom. A vegán konyha egyik elengedhetetlen alapanyaga a vörös lencse, amely eredetileg a Földközi-tenger vidékéről származik,...
A köles az egyik legősibb gabona, Mezopotámia területén már 6000 évvel ezelőtt is termesztették. Évezredeken keresztül széles körben felhasznált alapanyag volt Ázsiában, Afrikában és...
A bulgur a török és a közel-keleti konyha kedvelt alapanyaga. A bulgur úgy készül, hogy a búzát nem teljesen érett állapotban betakarítják, előfőzik vízben vagy gőzben, kiszárítják,...
A vegán konyha egyik elengedhetetlen alapanyaga a vörös lencse, amely eredetileg a Földközi-tenger vidékéről származik, de Ázsiától kezdve egészen Észak-Amerikáig teret hódított magának,...
A csírák koncentráltan tartalmazzák a növény növekedéséhez szükséges vitaminok, ásványi anyagok, enzimek és antioxidánsok jó részét. Leírás: A retekmag csíráztatása az egyik...
A chia, más néven az aztékzsálya magja. Ajánlják müzlibe, kásába, sokféle süteménybe. Áztatva zselés anyagot bocsát ki magából, mely remek pudingalapanyag. A chiamag vagy asztékzsálya...
BIORGANIK BIO QUINOA PUFFASZTOTT A quinoa egy dél-amerikai gabonaféle, az inkák a Magok Anyjának tartották. Peruban és Bolíviában termesztik elsősorban, főleg a sziklásabb, szikesebb...
A quinoa Dél-Amerikából származó növény, amely nem tartozik a gabonák közé, de felhasználása és beltartalmi értéke hasonló. Az inkák a gabonák anyjaként tisztelték és nemcsak étkezési...
A quinoa Dél-Amerikából származó növény, amely nem tartozik a gabonák közé, de felhasználása és beltartalmi értéke hasonló. Az inkák a gabonák anyjaként tisztelték és nemcsak étkezési...
A zab gyomnövényként kezdte pályafutását, majd a Római Birodalom idején nagy mennyiségben kezdték termeszteni, elsősorban takarmányozási célra. Manapság leginkább pelyhesített formában,...
Bio zab ellenőrzött ökológiai gazdálkodásból egy egészséges, magas fehérjetartalmú gabona, mely hántolt formában többféle étel alapanyagaként használható. Jótékony hatásai miatt...
A zab gyomnövényként kezdte pályafutását, majd a Római Birodalom idején nagy mennyiségben kezdték termeszteni, elsősorban takarmányozási célra. Manapság leginkább pelyhesített formában,...
A köles az egyik legősibb gabona, Mezopotámia területén már 6000 évvel ezelőtt is termesztették. Évezredeken keresztül széles körben felhasznált alapanyag volt Ázsiában, Afrikában és...
Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.