Natura csíráztatásra cékla 200 g Cékla csíráztatásra (beta vulgaris conditiva) Csíráztatás: 12 óra áztatás után. Hőmérséklet 21 °C. Öblítés naponta kétszer. Csírázási idő: 6-4...
A rukkola, más néven a borsmustár íze összetéveszthetetlen, enyhén a mustárra hasonlító, elengedhetetlen kelléke az olasz konyhának, csíráztatott változata pedig különösen értékes tápanyagokkal...
Cékla csíráztatásra (beta vulgaris conditiva) Csíráztatás: 12 óra áztatás után. Hőmérséklet 21 °C. Öblítés naponta kétszer. Csírázási idő: 6-4 nap. Fontos, hogy a magvak ne álljanak...
Cékla csíráztatásra (beta vulgaris conditiva) Csíráztatás: 12 óra áztatás után. Hőmérséklet 21 °C. Öblítés naponta kétszer. Csírázási idő: 6-4 nap. Fontos, hogy a magvak ne álljanak...
Összetevők: durumbúza Elkészítése: kétszeres mennyiségű vízben 15 percig kell főzni, de lehet egyszerűen leforrázni is. Tárolás: száraz, hűvös helyen Származási hely: Törökország...
A céklacsíra immunerősítő, vérnyomáscsökkentő, vérképző, májműködést támogató és daganatmegelőző hatású. Fontos antioxidáns és B-vitamin forrás, magas a magnézium- és a vastartalma...
Szezámmag 250g Natura A magvak királyának is nevezett ősi táplálék ezt a nevet valóban kiérdemelte. Mivel Kínában gyakorlatilag ismeretlenek voltak a tej és a tejtermékek, ebből...
Felhasználási javaslat: elkészítése: válogatás és átmosás után háromszoros mennyiségű vízben megfőzzük. Édesen és sósan egyaránt fogyasztható. Fontos! Nyomokban glutént tartalmazhat...
A száraz hüvelyesek közül egyedül a lencsét nem kell főzés előtt beáztatni. A magas rost- és fehérjedús vörös lencse elengedhetetlen részét képezi a kiegyensúlyozott táplálkozásnak...
Csíráztass otthon friss rukkolát! Dénes Natura rukkolamagok csíráztatáshoz. Finom, borsos ízű csíra 2-4 nap alatt. Kiváló szendvicsekhez, salátákhoz, tálaláshoz...
Csíráztass otthon friss rukkolát! Dénes Natura rukkolamagok csíráztatáshoz. Finom, borsos ízű csíra 2-4 nap alatt. Kiváló szendvicsekhez, salátákhoz, tálaláshoz...
Natura csíráztatásra rukkola 200 g A rukkola, más néven a borsmustár íze összetéveszthetetlen, enyhén a mustárra hasonlító, elengedhetetlen kelléke az olasz konyhának, csíráztatott...
Natura quinoa tricolor 250 g Tricolor quinoa - három színű quinoa mix. A quinoa egy dél-amerikai gabonaféle, magas rost, fehérje és vitamin tartalma miatt superfoodként is emlegetik...
Retekmag-vörös korall csíráztatásra Latin megnevezés: raphanus sativus TERMÉKJELLEMZŐK: Szín: zöld levél és halványvörös csíra Íz: friss, retekre jellemző Csíráztatás: 12...
A rukkola, más néven a borsmustár íze összetéveszthetetlen, enyhén a mustárra hasonlító, elengedhetetlen kelléke az olasz konyhának, csíráztatott változata pedig különösen értékes tápanyagokkal...
Gazdag B-vitaminokban, magnéziumban és cinkben, a tönkölybúza támogatja az anyagcserét és az immunrendszert. Magas rosttartalma segíti az egészséges emésztést, míg a fenntartható termesztése...
A rukkola, más néven a borsmustár íze összetéveszthetetlen, enyhén a mustárra hasonlító, elengedhetetlen kelléke az olasz konyhának, csíráztatott változata pedig különösen értékes tápanyagokkal...
Tricolor quinoa - három színű quinoa mix. A quinoa egy dél-amerikai gabonaféle, magas rost, fehérje és vitamin tartalma miatt superfoodként is emlegetik. Lassan felszívódó szénhidrátot...
Retekmag csíráztatásra 200g, Dénes Natura A retekcsíra kifejezetten egészséges, enyhén csípős ízű. Házilag, egyszerűen termeszthető, napi vitamin és ásványi anyag bevitelre alkalmas...
Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.