Natura sárga lencse 250 g NATURA SÁRGA LENCSE Az indiai konyhában kedvelt lencsefajta, melyet édeskés, diószerű íze tesz különlegessé. Ajánljuk köretnek, pástétomnak, salátához,...
A zab könnyen emészthető, kiváló energia forrás és magas a rosttartalma. Összetevők: zab (hántolt, hőkezelt) Elkészítése: kétszeres mennyiségű vízben megfőzzük. ...
NATURA SÁRGA LENCSE Az indiai konyhában kedvelt lencsefajta, melyet édeskés, diószerű íze tesz különlegessé. Ajánljuk köretnek, pástétomnak, salátához, leveshez. 5-10 perc főzés...
NATURA BÚZACSÍRA A csíra a búza "embriója", a búzaszem része, amelyből az új növény fejlődik. A lisztté őrlés során különítik el. Bár a magnak csak kis részét alkotja, nagy a tápértéke...
Napraforgó csíráztatásra (Helianthus annuus). Prémium minőségű napraforgómag csíráztatásra , amely gazdag vitaminokban, ásványi anyagokban és antioxidánsokban. Friss, ropogós...
A lenmag magas százalékban tartalmaz Omega-3 zsírsavakat. Többféle értéke közül kiemelhető a növényvilágban szinte egyedülállóan magas fito-ösztrogén tartalma. Használható pékáruba,...
Zöld lencse csíráztatásra (lens culinaris) Csíráztatás: 12 óra áztatás után. Hőmérséklet 21 °C. Öblítés naponta kétszer. Csírázási idő: 3-4 nap. Fontos, hogy a magvak ne álljanak vízben...
A Natura Zöldborsó csíráztatásra elsősorban salátákhoz használható. Fehérjékben és vitaminokban gazdag, ezért vegán étrendet folytatóknak különösen ajánlott élelmiszer. Allergének...
A Natura Napraforgó csíráztatásra elsősorban salátákhoz használható. Fehérjékben és vitaminokban gazdag, ezért vegán étrendet folytatók számára különösen ajánlott élelmiszer. Csíráztatás:...
A zab gazdag fehérjékben és rostokban, segíti az emésztést, csökkenti a koleszterinszintet, támogatja a szív egészségét, stabilizálja a vércukorszintet, és hozzájárul a mentális jó...
NATURA MAGKEVERÉK Felhasználható házi kenyérsütéshez a tésztába keverve vagy felületi szóráshoz, ill. müzlibe, salátákhoz. Összetevők:pirított szezámmag, lenmag, pirított napraforgó,...
Allergének a termékben: nincs. Átlagos tápérték 100 g termékben: Energia 1457 kJ (348 kcal) Zsír 2,9 g -amelyből telített zsírsavak 0 g Szénhidrát 71,6 g -amelyből cukrok 0 g...
Natura csíráztatásra napraforgó 200 g Napraforgó csíráztatásra (helianthus annuus) Csíráztatás: 12 óra áztatás után. Hőmérséklet 21 °C. Öblítés naponta kétszer. Csírázási idő:...
Natura csíráztatásra napraforgó 200 g Napraforgó csíráztatásra (helianthus annuus) Csíráztatás: 12 óra áztatás után. Hőmérséklet 21 °C. Öblítés naponta kétszer. Csírázási idő:...
A köles kiváló lúgosító hatású gabonaféle, emellett külsőnkre is pozitív hatással van, fényesítit a hajat, erősíti a körmöket, véd a fogszuvasodástól kovasav tartalmának köszönhetően,...
Napraforgó csíráztatásra (helianthus annuus) Csíráztatás: 12 óra áztatás után. Hőmérséklet 21 °C. Öblítés naponta kétszer. Csírázási idő: 5-6 nap. Fontos, hogy a magvak ne álljanak...
Napraforgó csíráztatásra (helianthus annuus) Csíráztatás: 12 óra áztatás után. Hőmérséklet 21 °C. Öblítés naponta kétszer. Csírázási idő: 5-6 nap. Fontos, hogy a magvak ne álljanak...
Napraforgó csíráztatásra (helianthus annuus) Csíráztatás: 12 óra áztatás után. Hőmérséklet 21 °C. Öblítés naponta kétszer. Csírázási idő: 5-6 nap. Fontos, hogy a magvak ne álljanak...
Natura csíráztatásra zöldborsó 200 g Zöldborsó csíráztatásra (pisum sativum) Csíráztatás: 12 óra áztatás után. Hőmérséklet 21 °C. Öblítés naponta kétszer. Csírázási idő: 3-5 nap...
Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.