NATURA BÚZACSÍRA A csíra a búza "embriója", a búzaszem része, amelyből az új növény fejlődik. A lisztté őrlés során különítik el. Bár a magnak csak kis részét alkotja, nagy a tápértéke...
NATURA HAJDINA NATUR 250 G: Vitamintartalmát tekintve elmondható, hogy a hajdina igen értékes vitaminforrás, mivel a B-vitamincsoport majdnem minden tagját tartalmazza. Tokoferol (E-vitamin),...
NATURA PIRÍTOTT SZEZÁMMAG A magvak pirítással, vagy pörköléssel étkezésre előkészített technikája ősidők óta az emberiség kedvelt módszere. A régi magyar nyelvben "pergelt" árpa...
Akár köretként, salátaként vagy reggelinek is elkészíthető, könnyen emészthető ételkülönlegesség. Fehérjeforrás, rostban gazdag. Élelmi rostban gazdagFehérjeforrásVegánTejmentesAdal...
NATURA PIRÍTOTT SZEZÁMMAG A magvak pirítással, vagy pörköléssel étkezésre előkészített technikája ősidők óta az emberiség kedvelt módszere. A régi magyar nyelvben "pergelt" árpa...
A quinoa egy dél-amerikai gabonaféle, magas rost, fehérje és vitamin tartalma miatt superfoodként is emlegetik. Lassan felszívódó szénhidrátot tartalmaz, a glikémiás indexe relatív...
Tricolor quinoa - három színű quinoa mix. A quinoa egy dél-amerikai gabonaféle, magas rost, fehérje és vitamin tartalma miatt superfoodként is emlegetik. Lassan felszívódó szénhidrátot...
Érettlenül szedett búzaszemekből készült, gőzölgéssel, majd szárítással. Gazdag rostban és lassan felszívódó szénhidrátokban, így segít fenntartani az energiaegyensúlyt. Egészséges...
A sajátságos, semmihez nem hasonlító íz az egyik ok, ami miatt fogyasztását szinte nem lehet megunni. Sokoldalúan és változatosan elkészíthető, együtt főzve például hajdinával, vagy...
A sajátságos, semmihez nem hasonlító íz az egyik ok, ami miatt fogyasztását szinte nem lehet megunni. Sokoldalúan és változatosan elkészíthető, együtt főzve például hajdinával, vagy...
Csíráztatási útmutató: Magvak elhelyezése: egy sor magasan, ne tegyünk sokat a csíráztató tálba. Csíráztatás: kerüljük az áztatást! Áztatás hatására zselés állagú lesz és nem csírázik...
Szezámpelyhes zabkorpa szelénnel. A Szelénes Kalciton kálciumpótlásra szolgáló élelmiszer. Fogyasztható bármilyen ételbe bekeverve, illetve joghurtban, müzliben, vagy ízlés szerinti...
Zsázsa csíráztatásra (lepidium sativum) Csíráztatás: 12 óra áztatás után. Hőmérséklet 21 °C. Öblítés naponta kétszer. Csírázási idő: 2-4 nap. Fontos, hogy a magvak ne álljanak vízben...
NATURA CSÍRÁZTATÁSRA LUCERNA Áztatási idő 4-6 óra. Öblítés naponta kétszer. Csíráztatási idő 5-6 nap. Csírahossz 3 mm. A, B, C, D, E, G, K vitamint és vasat tartalmaz...
Retekmag-vörös korall csíráztatásra Latin megnevezés: raphanus sativus TERMÉKJELLEMZŐK: Szín: zöld levél és halványvörös csíra Íz: friss, retekre jellemző Csíráztatás: 12...
A szezám a növénytermesztésbe bevont első növények egyike. Magja a hindu mitológia szerint az örök élet szimbóluma. NATURA SZEZÁMMAG A magvak királyának is nevezett ősi táplálék...
A rukkola elengedhetetlen kelléke az olasz konyhának, csíráztatni való változata értékes tápanyagokkal látja el a szervezetet. A rukkola, más néven a borsmustár íze összetéveszthetetlen,...
Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.
×
Az Árukereső.hu a jobb felhasználói élmény biztosítása érdekében és személyre szabott hirdetési céllal cookie-kat használ, amit az oldal használatával elfogad. Részletek.