Érettlenül szedett búzaszemekből készült, gőzölgéssel, majd szárítással. Gazdag rostban és lassan felszívódó szénhidrátokban, így segít fenntartani az energiaegyensúlyt. Egészséges...
A sajátságos, semmihez nem hasonlító íz az egyik ok, ami miatt fogyasztását szinte nem lehet megunni. Sokoldalúan és változatosan elkészíthető, együtt főzve például hajdinával, vagy...
A sajátságos, semmihez nem hasonlító íz az egyik ok, ami miatt fogyasztását szinte nem lehet megunni. Sokoldalúan és változatosan elkészíthető, együtt főzve például hajdinával, vagy...
Válaszd a Dénes Natura hántolt tökmagját egészséges snackként! Fehérjében, rostokban és értékes zsírokban gazdag. Tápláló harapnivaló vagy ételeid pirított kiegészítője...
Összetevők: vöröslencse csíráztatásra Leírás: könnyen és gyorsan csíráztatható hüvelyes. A lágy, enyhén fűszeres ízű, friss csíra kiváló salátákhoz, szendvicsekhez, főételekhez is...
Natura csíráztatásra bíborhere 200 g Összetevők: bíborhere mag csíráztatásra Leírás: könnyen és gyorsan csíráztatható: nagy mennyiségben 3-4 nap alatt friss, zsenge és ropogós...
Natura csíráztatásra vöröslencse 200 g Összetevők: vöröslencse csíráztatásra Leírás: könnyen és gyorsan csíráztatható hüvelyes. A lágy, enyhén fűszeres ízű, friss csíra kiváló...
Natura csíráztatásra mungóbab 200 g Összetevők: mungóbab csíráztatásra Leírás: A mungóbab kis zöld színű mag, amely friss, ropogós textúrájú csírát hajt. Enyhe, édeskés, diós...
Összetevők: mungóbab csíráztatásra Leírás: A mungóbab kis zöld színű mag, amely friss, ropogós textúrájú csírát hajt. Enyhe, édeskés, diós ízvilága miatt remekül illik salátákhoz,...
Összetevők: bíborhere mag csíráztatásra Leírás: könnyen és gyorsan csíráztatható: nagy mennyiségben 3-4 nap alatt friss, zsenge és ropogós csírát növeszthetünk, amely kiváló kiegészítője...
Natura csíráztatásra petrezselyem 200 g Petrezselyem csíráztatásra (pertroselinum crispum) Csíráztatás: 12 óra áztatás után. Hőmérséklet 21 °C. Öblítés naponta kétszer. Csírázási...
Natura csíráztatásra vörös korall 200 g Retekmag-vörös korall csíráztatásra Latin megnevezés: raphanus sativus TERMÉKJELLEMZŐK: Szín: zöld levél és halványvörös csíra ...
Natura csíráztatásra zöld lencse 200 g Zöld lencse csíráztatásra (lens culinaris) Csíráztatás: 12 óra áztatás után. Hőmérséklet 21 °C. Öblítés naponta kétszer. Csírázási idő: 3-4...
Natura vöröslencse 500 g NATURA VÖRÖS LENCSE A lencse az indiai konyha egyik fő étele, curryvel főételként, vagy köretként tálalják. A felezett vörös változat az egész Közel-Keleten...
Natura csíráztatásra retekmag 200 g A retek csíra felhasználható: öntetekben, zöldséglevekben, mexikói ételekben, salátákban, szendvicsekben, levesekben. Enyhén csípős ízű. ...
Natura csíráztatásra zsázsa 200 g Zsázsa csíráztatásra (lepidium sativum) Csíráztatás: 12 óra áztatás után. Hőmérséklet 21 °C. Öblítés naponta kétszer. Csírázási idő: 2-4 nap...
Natura csíráztatásra lucerna 200 g NATURA CSÍRÁZTATÁSRA LUCERNA Áztatási idő 4-6 óra. Öblítés naponta kétszer. Csíráztatási idő 5-6 nap. Csírahossz 3 mm. A, B, C, D, E, G, K vitamint...
Natura csíráztatásra karalábé 200 g Karalábé csíráztatásra (brassica oleracea gongyloides) Lila színű csíra, zöld levelekkel Csíráztatás: 12 óra áztatás után. Hőmérséklet 21 °C...
Natura sárga lencse 500 g NATURA SÁRGA LENCSE Az indiai konyhában kedvelt lencsefajta, melyet édeskés, diószerű íze tesz különlegessé. Ajánljuk köretnek, pástétomnak, salátához,...
Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.
×
Az Árukereső.hu a jobb felhasználói élmény biztosítása érdekében és személyre szabott hirdetési céllal cookie-kat használ, amit az oldal használatával elfogad. Részletek.