Natura hántolt köles 500g A legjobb lúgosító gabona. ;A köles a ; legősibb termesztett gabonaféle , Kínában már a rizs fogyasztása előtt fő élelem forrás volt. Németország területén...
Gazdag B1, B6, B15 vitaminokban és nyomelemekben, mint a magnézium, vas, cink. Segít az emésztés javításában. Rostjai támogatják a bélmozgást és a vércukorszint szabályozást, hozzájárulnak...
Natura köles. Évszázadokon át néptáplálék volt hazánkban. A honfoglalás idején a nagyurak asztalára is került belőle mint kása, sőt állítólag maga Attila is ezzel kínálta vendégeit...
A Tahini a keleti világban napi szintü élelem, talán ennek - is - köszönhető, hogy egyszerű táplálékok és látszólag szegényes élelmi ellátottság mellett is, az un. civilizációs betegségek...
NATURA HÁNTOLT KÖLES Fogyasztható köretként vagy főételként. LÚGOSÍTÓ hatású élelem. A termék értékei miatt kiemelkedő helyet foglal el a reformtáplálkozás palettáján...
Natura hántolt köles 250g A legjobb lúgosító gabona. ; A köles a legősibb termesztett gabonaféle , Kínában már a rizs fogyasztása előtt fő élelem forrás volt. Németország területén...
A zab gazdag fehérjékben és rostokban, segíti az emésztést, csökkenti a koleszterinszintet, támogatja a szív egészségét, stabilizálja a vércukorszintet, és hozzájárul a mentális jó...
A tönkölykorpa gazdag élelmi rostokban, B-vitaminokban, vasban és magnéziumban, támogatva az emésztést és az idegrendszert. Antioxidánsai védik a sejteket és elősegítik a szabad gyökök...
Karalábé csíráztatásra (brassica oleracea gongyloides) Lila színű csíra, zöld levelekkel Csíráztatás: 12 óra áztatás után. Hőmérséklet 21 °C. Öblítés naponta kétszer. Csírázási idő:...
Felhasználási javaslat: Felhasználható közvetlenül fogyasztva (müzlihez, joghurtba keverve) vagy kenyér, sütemény tésztájához adva. Állagánál és ízénél fogva diós süteményekben a dió...
A vöröslencse felhasználása A hántolás miatt könnyen emészthető és gyorsan megfő. Ideális krémlevesnek, főzeléknek, pástétomnak. Átlagos tápérték 100 g termékben energia 1441...
NATURA PIRÍTOTT NAPRAFORGÓ A magvak pirítása különlegesen finom ízeket hoz létre, ezért ősidők óta szokásban van és a továbbfeldolgozást is előnyösen segíti a pirítás. A magvak természetes...
A quinoa egy dél-amerikai gabonaféle, magas rost, fehérje és vitamin tartalma miatt superfoodként is emlegetik. Lassan felszívódó szénhidrátot tartalmaz, a glikémiás indexe relatív...
A vöröslencs felhasználása A hántolás miatt könnyen emészthető és gyorsan megfő. Ideális krémlevesnek, főzeléknek, pástétomnak. A vöröslencse átlagos tápértéke 100g termékben...
A csíra a búza "embriója", a búzaszem része, amelyből az új növény fejlődik. A lisztté őrlés során különítik el. Bár a magnak csak kis részét alkotja, nagy a tápértéke...
A köles számos formában elkészíthető, akár édesen, akár sósan fogyasztható, természetes konyhai alapanyag. NATURA HÁNTOLT KÖLES Főzés háromszoros mennyiségű vízben. Fogyasztható...
Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.
×
Az Árukereső.hu a jobb felhasználói élmény biztosítása érdekében és személyre szabott hirdetési céllal cookie-kat használ, amit az oldal használatával elfogad. Részletek.