A csicseriborsó magas fehérje és keményítőtartalmú növény. A többi hüvelyeshez képest több C vitamint, (mely tényezőnek a csíráztatásban van jelentősége) és majdnem kétszer annyi vasat...
Natura hántolt köles 500g A legjobb lúgosító gabona. ;A köles a ; legősibb termesztett gabonaféle , Kínában már a rizs fogyasztása előtt fő élelem forrás volt. Németország területén...
Elkészítése: Köretnek kétszeres mennyiségű vízben megfőzve. Csíráztatva: 8 óra áztatás és 3 - 4 nap csíráztatás után közvetlenül fogyasztható. Összetevők: hajdina...
Natura köles. Évszázadokon át néptáplálék volt hazánkban. A honfoglalás idején a nagyurak asztalára is került belőle mint kása, sőt állítólag maga Attila is ezzel kínálta vendégeit...
A bulgur tulajdonképpen tört búza, Magyarországon a török éttermekben „török rizsnek is nevezik. Leginkább a közel-keleti és a török konyha által kedvelt köret. A még éretlen vagy a...
A magvak királyának is nevezett ősi táplálék ezt a nevet valóban kiérdemelte. Mivel Kínában gyakorlatilag ismeretlenek voltak a tej és a tejtermékek, ebből adódóan nagy szerepe volt...
Vajrépa csíráztatásra Latin megnevezés: Brassica rapa subsp. rapa TERMÉKJELLEMZŐK: Szín: zöld levél és zöld csíra Íz: zsenge salátára emlékeztető íz Csíráztatás: 3-6 óra áztatás...
Felhasználható péksütemények, pogácsa felületi szórására, vagy keverhető panírmorzsához, de édességek készítésénél is hasznos lehet. NATURA PIRÍTOTT SZEZÁMMAG A magvak pirítással,...
NATURA HÁNTOLT KÖLES Főzés háromszoros mennyiségű vízben. Fogyasztható köretként vagy főételként. LÚGOSÍTÓ hatású élelem. A termék értékei miatt kiemelkedő helyet foglal el a reformtáplálkozás...
Rizskeverék vadrizzsel A vadrizs tulajdonképpen nem is rizs, hanem egy vízi fűféle magja. Frissen aratva zöld színű, szárítással tartósítják, ekkor színe barnás-feketére változik...
A szezámmag kiemelkedik arányaiban nagy kálcium tartalmával: 7-szer annyit tartalmaz mint a tehéntej és vetekszik a tehénsajtok kalcium mennyiségével is! 500 g-os; Dénes Natura termék...
Natura lenmag 250 g NATURA LENMAG A lenmag tartalmaz magas százalékban Omega 3 zsírsavakat. Az egyetlen növényi Omega 3 zsírsav forrás. Az omega-3 zsírsavak a telítetlen zsírsavak...
Natura háromhagymás bulgur 250 g Reformköret bulgurral és szárított zöldségekkel. Gyorsan elkészíthető, 4 személy részére elegendő. Kizárólag természetes összetevők felhasználásával,...
Érettlenül szedett búzaszemekből készült, gőzölgéssel, majd szárítással. Gazdag rostban és lassan felszívódó szénhidrátokban, így segít fenntartani az energiaegyensúlyt. Egészséges...
Reformköret bulgurral és szárított zöldségekkel. Gyorsan elkészíthető, 4 személy részére elegendő. Kizárólag természetes összetevők felhasználásával, nem tartalmaz: sót, ízfokozót,...
Natura csíráztatásra cékla 200 g Cékla csíráztatásra (beta vulgaris conditiva) Csíráztatás: 12 óra áztatás után. Hőmérséklet 21 °C. Öblítés naponta kétszer. Csírázási idő: 6-4...
A csicseriborsó gazdag fehérjében, rostban, C-vitaminban és vasban. Segíti az emésztést, erősíti az immunrendszert, és kiváló izomépítő forrás, különösen vegetáriánusok számára. Fenntartható...
A sajátságos, semmihez nem hasonlító íz az egyik ok, ami miatt fogyasztását szinte nem lehet megunni. Sokoldalúan és változatosan elkészíthető, együtt főzve például hajdinával, vagy...
A sokféle lencseváltozatot általában színük alapján különböztetik meg és nevezik el. A lencse az indiai konyha egyik fő étele, curryvel főételként, vagy köretként tálalják...
Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.