A köles számos formában elkészíthető, akár édesen, akár sósan fogyasztható, természetes konyhai alapanyag. NATURA HÁNTOLT KÖLES Főzés háromszoros mennyiségű vízben. Fogyasztható...
NATURA PIRÍTOTT NAPRAFORGÓ A magvak pirítása különlegesen finom ízeket hoz létre, ezért ősidők óta szokásban van és a továbbfeldolgozást is előnyösen segíti a pirítás. A magvak természetes...
NATURA CSÍRÁZTATÁSRA VÖRÖSHERE Áztatási idő: 4-6 óra. Öblítés naponta kétszer. Csíráztatási idő: 3 nap. Csírahossz: kb. 2-3 mm. A, B, C, D, E, G, K vitamint, valamint foszfort, magnéziumot,...
Összetevők: bíborhere mag csíráztatásra Leírás: könnyen és gyorsan csíráztatható: nagy mennyiségben 3-4 nap alatt friss, zsenge és ropogós csírát növeszthetünk, amely kiváló kiegészítője...
Fekete retekmag csíráztatásra Latin megnevezés: raphanus sativus TERMÉKJELLEMZŐK: Szín: Sötétlila levél és halványlila csíra Íz: a fekete retekre jellemző karakteres, csípős...
Azuki bab csíráztatásra (vigna angularis) Csíráztatás: 12 óra áztatás után. Hőmérséklet 21 °C. Öblítés naponta kétszer. Csírázási idő: 3-4 nap. Fontos, hogy a magvak ne álljanak vízben...
Válaszd a Dénes Natura hántolt tökmagját egészséges snackként! Fehérjében, rostokban és értékes zsírokban gazdag. Tápláló harapnivaló vagy ételeid pirított kiegészítője...
Hántolt napraforgómag kenyerek és egyéb pékáruk, sós sütemények díszítésére, ízesítésére, valamint főzéshez és salátákhoz. A napraforgómagbél a héjától megfosztott (hántolt) olajos...
Natura hántolt napraforgó 250 g NATURA HÁNTOLT NAPRAFORGÓ A napraforgó mag vidékünk értékes tápláléka. Sok E vitamint tartalmaz, és természetesen az esszenciális olajakat. Értékes...
NATURA SZEZÁMMAG A magvak királyának is nevezett ősi táplálék ezt a nevet valóban kiérdemelte. Mivel Kínában gyakorlatilag ismeretlenek voltak a tej és a tejtermékek, ebből adódóan...
Retekmag - Sango csíráztatásra (raphanus sativus) Vörös színű különleges csíra Csíráztatás: 12 óra áztatás után. Hőmérséklet 21 °C. Öblítés naponta kétszer. Csírázási idő: 4-5 nap Fontos,...
Felhasználási javaslat: háromszoros mennyiségű vízben áztatjuk kb. 12 órát, majd kb. egy órát főzzük. Tipp: szódabikarbóna hozzáadásával a főzési idő csökkenthető. Tárolás: száraz,...
Hántolt napraforgómag. Használható kenyerek, sós sütemények díszítő szórataként, vagy a tésztájukba keverve, ízesítőként. NATURA HÁNTOLT NAPRAFORGÓ A napraforgó mag vidékünk értékes...
A köles számos formában elkészíthető, akár édesen, akár sósan fogyasztható, természetes konyhai alapanyag. NATURA HÁNTOLT KÖLES Fogyasztható köretként vagy főételként. LÚGOSÍTÓ...
A szezám a növénytermesztésbe bevont első növények egyike. Magja a hindu mitológia szerint az örök élet szimbóluma. NATURA SZEZÁMMAG A magvak királyának is nevezett ősi táplálék...
Natura csíráztatásra bíborhere 200 g Összetevők: bíborhere mag csíráztatásra Leírás: könnyen és gyorsan csíráztatható: nagy mennyiségben 3-4 nap alatt friss, zsenge és ropogós...
Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.
×
Az Árukereső.hu a jobb felhasználói élmény biztosítása érdekében és személyre szabott hirdetési céllal cookie-kat használ, amit az oldal használatával elfogad. Részletek.