Natura vöröslencse 500 g NATURA VÖRÖS LENCSE A lencse az indiai konyha egyik fő étele, curryvel főételként, vagy köretként tálalják. A felezett vörös változat az egész Közel-Keleten...
Az indiai konyhában kedvelt lencsefajta, melyet édeskés, diószerű íze tesz különlegessé. 500 g-os lencse; Dénes Natura termék az egészséges élelmiszerek kedvelőinek...
A sokféle lencseváltozatot általában színük alapján különböztetik meg és nevezik el. 500 g-os lencse; Dénes Natura termék az egészséges élelmiszerek kedvelőinek...
Natura Szezámmag 250g Rendszeres fogyasztásáról úgy gondolták, jó székrekedésre, máj- és epehólyag-bántalmak esetén, erősíti a szervezet védekezőképességet a bőr és a nyálkahártya...
Natura csíráztatásra retekmag sango 200 g Retekmag - Sango csíráztatásra (raphanus sativus) Vörös színű különleges csíra Csíráztatás: 12 óra áztatás után. Hőmérséklet 21 °C. Öblítés...
A csicseriborsó magas fehérje és keményítőtartalmú növény. A többi hüvelyeshez képest több C vitamint, (mely tényezőnek a csíráztatásban van jelentősége) és majdnem kétszer annyi vasat...
A Natura Magkeverék felhasználható házi kenyérsütés hez a tésztába keverve vagy felületi szóráshoz, illetve müzlibe, salátákhoz. Nyomokban földimogyorót tartalmazhat. Összetevők:...
Retekmag - Sango csíráztatásra (raphanus sativus) Vörös színű különleges csíra Csíráztatás: 12 óra áztatás után. Hőmérséklet 21 °C. Öblítés naponta kétszer. Csírázási idő: 4-5 nap Fontos,...
Gazdag B-vitaminokban, amelyek támogatják az idegrendszer működését, és magas rosttartalma segíti az emésztést. Antioxidánsai védelmet nyújtanak a sejteknek a szabadgyökök ellen. Magas...
Dénes Natura céklamagok csíráztatásra. Áztasd 12 órán át, majd 8-10 nap alatt friss, tápláló céklacsírákat nevelhetsz! Öblítsd napi kétszer a tökéletes eredményért...
Válaszd a Dénes Natura hántolt tökmagját egészséges snackként! Fehérjében, rostokban és értékes zsírokban gazdag. Tápláló harapnivaló vagy ételeid pirított kiegészítője...
Zsázsa csíráztatásra (lepidium sativum) Csíráztatás: 12 óra áztatás után. Hőmérséklet 21 °C. Öblítés naponta kétszer. Csírázási idő: 2-4 nap. Fontos, hogy a magvak ne álljanak vízben...
NATURA HAJDINA A hajdina, vagy másnéven pohánka régebben az egyszerű népi ételek sorába tartozott. A hántolását is házilag oldották meg hézagosra állított malomkövek között átdörzsölve...
Gazdag cinkben, magnéziumban, foszforban és antioxidánsokban. Támogatja az immunrendszert, segíti az izmok és az idegrendszer működését, valamint elősegíti a szív és emésztőrendszer...
Az olajos magvak pozitív hatását számos kutatás igazolja. Nem csak finomak, de bőségesen tartalmaznak növényi fehérjéket, rostokat, antioxidáns vitaminokat és ásványi anyagokat. Rendszeres...
A magvak királyának is nevezett ősi táplálék ezt a nevet valóban kiérdemelte. Mivel Kínában gyakorlatilag ismeretlenek voltak a tej és a tejtermékek, ebből adódóan nagy szerepe volt...
A bulgur tulajdonképpen tört búza, Magyarországon a török éttermekben „török rizsnek is nevezik. Leginkább a közel-keleti és a török konyha által kedvelt köret. A még éretlen vagy a...
Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.
×
Az Árukereső.hu a jobb felhasználói élmény biztosítása érdekében és személyre szabott hirdetési céllal cookie-kat használ, amit az oldal használatával elfogad. Részletek.