NATURA LENMAG Az olajos magvak pozitív hatását számos kutatás igazolja. Nem csak finomak, de bőségesen tartalmaznak növényi fehérjéket, rostokat, antioxidáns vitaminokat és ásványi...
Retekmag-vörös korall csíráztatásra Latin megnevezés: raphanus sativus TERMÉKJELLEMZŐK: Szín: zöld levél és halványvörös csíra Íz: friss, retekre jellemző Csíráztatás: 12...
Basmati fehér rizs Elkészítése: 2,5-szeres mennyiségű vízben 4-5 percig, majd lekapcsolás után tartsuk lefedve további 15 percig, amíg a rizs megpuhul és felszívja az összes...
Natura vöröslencse 500 g NATURA VÖRÖS LENCSE A lencse az indiai konyha egyik fő étele, curryvel főételként, vagy köretként tálalják. A felezett vörös változat az egész Közel-Keleten...
Az indiai konyhában kedvelt lencsefajta, melyet édeskés, diószerű íze tesz különlegessé. 500 g-os lencse; Dénes Natura termék az egészséges élelmiszerek kedvelőinek...
Gazdag B-vitaminokban, amelyek támogatják az idegrendszer működését, és magas rosttartalma segíti az emésztést. Antioxidánsai védelmet nyújtanak a sejteknek a szabadgyökök ellen. Magas...
Dénes Natura céklamagok csíráztatásra. Áztasd 12 órán át, majd 8-10 nap alatt friss, tápláló céklacsírákat nevelhetsz! Öblítsd napi kétszer a tökéletes eredményért...
Zsázsa csíráztatásra (lepidium sativum) Csíráztatás: 12 óra áztatás után. Hőmérséklet 21 °C. Öblítés naponta kétszer. Csírázási idő: 2-4 nap. Fontos, hogy a magvak ne álljanak vízben...
NATURA HAJDINA A hajdina, vagy másnéven pohánka régebben az egyszerű népi ételek sorába tartozott. A hántolását is házilag oldották meg hézagosra állított malomkövek között átdörzsölve...
NATURA PIRÍTOTT SZEZÁMMAG A magvak pirítással, vagy pörköléssel étkezésre előkészített technikája ősidők óta az emberiség kedvelt módszere. A régi magyar nyelvben "pergelt" árpa...
Felhasználható péksütemények, pogácsa felületi szórására, vagy keverhető panírmorzsához, de édességek készítésénél is hasznos lehet. NATURA PIRÍTOTT SZEZÁMMAG A magvak pirítással,...
NATURA LENMAG Az olajos magvak pozitív hatását számos kutatás igazolja. Nem csak finomak, de bőségesen tartalmaznak növényi fehérjéket, rostokat, antioxidáns vitaminokat és ásványi...
Petrezselyem csíráztatásra (pertroselinum crispum) Csíráztatás: 12 óra áztatás után. Hőmérséklet 21 °C. Öblítés naponta kétszer. Csírázási idő: 3-5 nap. Fontos, hogy a magvak ne álljanak...
Dénes Natura petrezselyemmag csíráztatásra: a friss, ropogós hajtásokért, Olaszországból. 12 óra áztatás után, 21°C-on, napi 2 öblítéssel, 8-10 nap alatt kicsírázik...
Hántolt napraforgómag kenyerek és egyéb pékáruk, sós sütemények díszítésére, ízesítésére, valamint főzéshez és salátákhoz. A napraforgómagbél a héjától megfosztott (hántolt) olajos...
A rukkola, más néven a borsmustár íze összetéveszthetetlen, enyhén a mustárra hasonlító, elengedhetetlen kelléke az olasz konyhának, csíráztatott változata pedig különösen értékes tápanyagokkal...
Natura quinoa 250 g Akár köretként, salátaként vagy reggelinek is elkészíthető, könnyen emészthető ételkülönlegesség. Fehérjeforrás, rostban gazdag. Összetevők: quinoa...
Elkészítése: válogatás és átmosás után kétszeres mennyiségű vízben meg-főzzük. Vegán, vegetáriánus Összetevők: hajdina Átlagos tápérték 100 g termékben: Energia...
Retekmag-vörös korall csíráztatásra Latin megnevezés: raphanus sativus TERMÉKJELLEMZŐK: Szín: zöld levél és halványvörös csíra Íz: friss, retekre jellemző Csíráztatás: 12...
Az olajos magvak pozitív hatását számos kutatás igazolja. Nem csak finomak, de bőségesen tartalmaznak növényi fehérjéket, rostokat, antioxidáns vitaminokat és ásványi anyagokat. ...
Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.