Gazdag B-vitaminokban, magnéziumban és cinkben, a tönkölybúza támogatja az anyagcserét és az immunrendszert. Magas rosttartalma segíti az egészséges emésztést, míg a fenntartható termesztése...
Natura csíráztatásra rukkola 200 g A rukkola, más néven a borsmustár íze összetéveszthetetlen, enyhén a mustárra hasonlító, elengedhetetlen kelléke az olasz konyhának, csíráztatott...
Fekete retekmag csíráztatásra Latin megnevezés: raphanus sativus TERMÉKJELLEMZŐK: Szín: Sötétlila levél és halványlila csíra Íz: a fekete retekre jellemző karakteres, csípős...
Basmati fehér rizs Elkészítése: 2,5-szeres mennyiségű vízben 4-5 percig, majd lekapcsolás után tartsuk lefedve további 15 percig, amíg a rizs megpuhul és felszívja az összes...
NATURA HAJDINA A hajdina, vagy másnéven pohánka régebben az egyszerű népi ételek sorába tartozott. A hántolását is házilag oldották meg hézagosra állított malomkövek között átdörzsölve...
Rizskeverék vadrizzsel A vadrizs tulajdonképpen nem is rizs, hanem egy vízi fűféle magja. Frissen aratva zöld színű, szárítással tartósítják, ekkor színe barnás-feketére változik...
NATURA HÁNTOLT KÖLES Főzés háromszoros mennyiségű vízben. Fogyasztható köretként vagy főételként. LÚGOSÍTÓ hatású élelem. A termék értékei miatt kiemelkedő helyet foglal el a reformtáplálkozás...
A vadrizs tulajdonképpen nem is rizs, hanem egy vízi fűféle magja. Frissen aratva zöld színű, szárítással tartósítják, ekkor színe barnás-feketére változik. Eredeti származási helye...
Petrezselyem csíráztatásra (pertroselinum crispum) Csíráztatás: 12 óra áztatás után. Hőmérséklet 21 °C. Öblítés naponta kétszer. Csírázási idő: 3-5 nap. Fontos, hogy a magvak ne álljanak...
A rukkola, más néven a borsmustár íze összetéveszthetetlen, enyhén a mustárra hasonlító, elengedhetetlen kelléke az olasz konyhának, csíráztatott változata pedig különösen értékes tápanyagokkal...
Cékla csíráztatásra (beta vulgaris conditiva) Csíráztatás: 12 óra áztatás után. Hőmérséklet 21 °C. Öblítés naponta kétszer. Csírázási idő: 6-4 nap. Fontos, hogy a magvak ne álljanak...
A Natura szelénes szezámpehely természetes kalciumforrás , továbbá található benne magnézium , kálium , foszfor , vas , A- , E- , B1 - és B2 - vit amin ...
A rukkola, más néven a borsmustár íze összetéveszthetetlen, enyhén a mustárra hasonlító, elengedhetetlen kelléke az olasz konyhának, csíráztatott változata pedig különösen értékes tápanyagokkal...
Csíráztatás: 12 óra áztatás után. Hőmérséklet 21 °C. Öblítés naponta kétszer. Csírázási idő: 2-4 nap. Fontos, hogy a magvak ne álljanak vízben. Nyomokban glutént és szezámot tartalmazhat...
Elkészítése: Köretnek kétszeres mennyiségű vízben megfőzve. Csíráztatva: 8 óra áztatás és 3 - 4 nap csíráztatás után közvetlenül fogyasztható. Összetevők: hajdina...
Dénes Natura petrezselyemmag csíráztatásra: a friss, ropogós hajtásokért, Olaszországból. 12 óra áztatás után, 21°C-on, napi 2 öblítéssel, 8-10 nap alatt kicsírázik...
A napraforgómagbél a héjától megfosztott (hántolt) olajos mag. Igen tápláló alapanyag. Gazdag B-vitaminokban, foszforban, magnéziumban, vasban, kalciumban és E-vitaminban. Fehérjetartalma...
Főzés: háromszoros mennyiségű vízben. Fogyasztható köretként vagy főételként. Felhasználás előtt ugyanúgy, mint az egyéb magvakat, válogassuk át, vagy legalábbis pergessük át egyik...
Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.