A sajátságos, semmihez nem hasonlító íz az egyik ok, ami miatt fogyasztását szinte nem lehet megunni. Sokoldalúan és változatosan elkészíthető, együtt főzve például hajdinával, vagy...
A magvak királyának is nevezett ősi táplálék ezt a nevet valóban kiérdemelte. 250 g-os szezámmag; Dénes Natura termék az egészséges élelmiszerek kedvelőinek...
Natura csíráztatásra petrezselyem 200 g Petrezselyem csíráztatásra (pertroselinum crispum) Csíráztatás: 12 óra áztatás után. Hőmérséklet 21 °C. Öblítés naponta kétszer. Csírázási...
Gazdag kalciumforrás, erős antioxidánsként védi a sejteket. Tartalmaz omega-6 zsírsavat, magnánziumot, foszfort, vasat, B- és E-vitaminokat. Támogatja a csontok, az agy és a szív e...
Natura quinoa tricolor 250 g Tricolor quinoa - három színű quinoa mix. A quinoa egy dél-amerikai gabonaféle, magas rost, fehérje és vitamin tartalma miatt superfoodként is emlegetik...
Cékla csíráztatásra (beta vulgaris conditiva) Csíráztatás: 12 óra áztatás után. Hőmérséklet 21 °C. Öblítés naponta kétszer. Csírázási idő: 6-4 nap. Fontos, hogy a magvak ne álljanak...
Dénes Natura céklamagok csíráztatásra. Áztasd 12 órán át, majd 8-10 nap alatt friss, tápláló céklacsírákat nevelhetsz! Öblítsd napi kétszer a tökéletes eredményért...
A napraforgómagbél a héjától megfosztott (hántolt) olajos mag. Igen tápláló alapanyag. Gazdag B-vitaminokban, foszforban, magnéziumban, vasban, kalciumban és E-vitaminban. Fehérjetartalma...
A köles számos formában elkészíthető, akár édesen, akár sósan fogyasztható, természetes konyhai alapanyag. NATURA HÁNTOLT KÖLES Főzés háromszoros mennyiségű vízben. Fogyasztható...
A sokféle lencseváltozatot általában színük alapján különböztetik meg és nevezik el. A lencse az indiai konyha egyik fő étele, curryvel főételként, vagy köretként tálalják...
Cékla csíráztatásra (beta vulgaris conditiva) Csíráztatás: 12 óra áztatás után. Hőmérséklet 21 °C. Öblítés naponta kétszer. Csírázási idő: 6-4 nap. Fontos, hogy a magvak ne álljanak...
A vadrizs tulajdonképpen nem is rizs, hanem egy vízi fűféle magja. Frissen aratva zöld színű, szárítással tartósítják, ekkor színe barnás-feketére változik. Eredeti származási helye...
Natura csíráztatásra rukkola 200 g A rukkola, más néven a borsmustár íze összetéveszthetetlen, enyhén a mustárra hasonlító, elengedhetetlen kelléke az olasz konyhának, csíráztatott...
Dénes Natura petrezselyemmag csíráztatásra: a friss, ropogós hajtásokért, Olaszországból. 12 óra áztatás után, 21°C-on, napi 2 öblítéssel, 8-10 nap alatt kicsírázik...
Gazdag fehérjében, rostban, B-vitaminokban, vasban, káliumban, magnéziumban és lecitinben. Támogatja az emésztést, az energiaszintet, az idegrendszert és a mentális frissességet. Gyorsan...
A hajdina Ázsia középső, mérsékelt égövi részén honos. Hántolt, enyhén pirított. 500 g-os; Dénes Natura termék az egészséges élelmiszerek kedvelőinek...
A magvak királyának is nevezett ősi táplálék ezt a nevet valóban kiérdemelte. Mivel Kínában gyakorlatilag ismeretlenek voltak a tej és a tejtermékek, ebből adódóan nagy szerepe volt...
A sokféle lencseváltozatot általában színük alapján különböztetik meg és nevezik el. A lencse az indiai konyha egyik fő étele, curryvel főételként, vagy köretként tálalják...
Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.