A napraforgómagbél a héjától megfosztott (hántolt) olajos mag. Igen tápláló alapanyag. Gazdag B-vitaminokban, foszforban, magnéziumban, vasban, kalciumban és E-vitaminban. Fehérjetartalma...
Natura quinoa 250 g Akár köretként, salátaként vagy reggelinek is elkészíthető, könnyen emészthető ételkülönlegesség. Fehérjeforrás, rostban gazdag. Összetevők: quinoa...
Ez a hajdina természetes forrása a B-vitaminoknak, így hozzájárulhat a jó közérzethez és az energiaszint fenntartásához. Az érrendszeri problémák megelőzésében is segíthet, így érdemes...
Natura szezámmag 500 g NATURA SZEZÁMMAG A magvak királyának is nevezett ősi táplálék ezt a nevet valóban kiérdemelte. Mivel Kínában gyakorlatilag ismeretlenek voltak a tej és a...
A zöldborsó csíra hasznos a szív- és érrendszeri betegségek ellen, köszönhetően szíverősítő, koleszterin csökkentő és vérnyomás szabályozó hatásának. A vércukorszintet is jó irányba...
NATURA CSÍRÁZTATÁSRA VÖRÖSHERE Áztatási idő: 4-6 óra. Öblítés naponta kétszer. Csíráztatási idő: 3 nap. Csírahossz: kb. 2-3 mm. A, B, C, D, E, G, K vitamint, valamint foszfort, magnéziumot,...
Napraforgó csíráztatásra (helianthus annuus) Csíráztatás: 12 óra áztatás után. Hőmérséklet 21 °C. Öblítés naponta kétszer. Csírázási idő: 5-6 nap. Fontos, hogy a magvak ne álljanak...
Zsázsa csíráztatásra (lepidium sativum) Csíráztatás: 12 óra áztatás után. Hőmérséklet 21 °C. Öblítés naponta kétszer. Csírázási idő: 2-4 nap. Fontos, hogy a magvak ne álljanak vízben...
Gazdag szaponinokban és vitaminokban, támogatja az emésztést, az immunrendszert és segíthet a vércukorszint szabályozásában. Természetes gyulladáscsökkentő, antioxidáns és vitalizáló...
A zab gazdag fehérjékben és rostokban, segíti az emésztést, csökkenti a koleszterinszintet, támogatja a szív egészségét, stabilizálja a vércukorszintet, és hozzájárul a mentális jó...
A Dénes Natura Görögszénamag egy sokoldalúan felhasználható, értékes növényi alapanyag, amelyet évszázadok óta ismernek és alkalmaznak a gasztronómiában és a népi gyógyászatban is...
Illatos és zamatos távolkeleti rizskülönlegesség Elkészítése: egy csésze rizst két csésze vízben kb. 8-10 percig főzünk. Átlagos tápérték 100 g termékben: Energia...
(brassica oleracea gongyloides) Lila színű csíra, zöld levelekkel Csíráztatás:12 óra áztatás után. Hőmérséklet 21 °C. Öblítés naponta kétszer. Csírázási idő: 5 nap...
Cékla csíráztatásra (beta vulgaris conditiva) Csíráztatás: 12 óra áztatás után. Hőmérséklet 21 °C. Öblítés naponta kétszer. Csírázási idő: 6-4 nap. Fontos, hogy a magvak ne álljanak...
Natura csíráztatásra retekmag sango 200 g Retekmag - Sango csíráztatásra (raphanus sativus) Vörös színű különleges csíra Csíráztatás: 12 óra áztatás után. Hőmérséklet 21 °C. Öblítés...
Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.