Gazdag kalcium, magnézium és B vitaminok forrása, elősegíti a csontok egészségét, támogatja az idegrendszert és a szív- és érrendszert. Természetes antioxidánsokkal erősíti az immu...
Gazdag forrása a kalciumnak, magnéziumnak, cinknek, rostoknak és omega-3 zsírsavaknak. Támogatja az emésztést, az anyagcserét, és hozzájárul az erős csontok, a szív- és érrendszeri...
NATURA HÁNTOLT NAPRAFORGÓ A napraforgó mag vidékünk értékes tápláléka. Sok E vitamint tartalmaz, és természetesen az esszenciális olajakat. Értékes továbbá a test számára a fehérje...
A rukkola, más néven a borsmustár íze összetéveszthetetlen, enyhén a mustárra hasonlító, elengedhetetlen kelléke az olasz konyhának, csíráztatott változata pedig különösen értékes tápanyagokkal...
Fekete retekmag csíráztatásra Latin megnevezés: raphanus sativus TERMÉKJELLEMZŐK: Szín: Sötétlila levél és halványlila csíra Íz: a fekete retekre jellemző karakteres, csípős...
NATURA LENMAG A lenmag tartalmaz magas százalékban Omega 3 zsírsavakat. Az egyetlen növényi Omega 3 zsírsav forrás. Az omega-3 zsírsavak a telítetlen zsírsavak csoportjába tartoznak...
A szezámmag értékes alapanyag lehet a konyhában, egészségünkre ható jótékony tulajdonságai kiemelkedoek. A szezámmag kálciumban sokkal gazdagabb mint a tej, sajt, vagy bármely olajos...
Az olajos magvak pozitív hatását számos kutatás igazolja. Nem csak finomak, de bőségesen tartalmaznak növényi fehérjéket, rostokat, antioxidáns vitaminokat és ásványi anyagokat. ...
Tricolor quinoa - három színű quinoa mix. A quinoa egy dél-amerikai gabonaféle, magas rost, fehérje és vitamin tartalma miatt superfoodként is emlegetik. Lassan felszívódó szénhidrátot...
A vöröslencs felhasználása A hántolás miatt könnyen emészthető és gyorsan megfő. Ideális krémlevesnek, főzeléknek, pástétomnak. A vöröslencse átlagos tápértéke 100g termékben...
NATURA HAJDINA A hajdina, vagy másnéven pohánka régebben az egyszerű népi ételek sorába tartozott. A hántolását is házilag oldották meg hézagosra állított malomkövek között átdörzsölve...
Azuki bab csíráztatásra (vigna angularis) Csíráztatás: 12 óra áztatás után. Hőmérséklet 21 °C. Öblítés naponta kétszer. Csírázási idő: 3-4 nap. Fontos, hogy a magvak ne álljanak vízben...
NATURA PIRÍTOTT NAPRAFORGÓ A magvak pirítása különlegesen finom ízeket hoz létre, ezért ősidők óta szokásban van és a továbbfeldolgozást is előnyösen segíti a pirítás. A magvak természetes...
Akár köretként, salátaként vagy reggelinek is elkészíthető, könnyen emészthető ételkülönlegesség, fehérjeforrás, rostban gazdag. 250 g-os quinoa; Natura termék az egészséges élelmiszerek...
Cékla csíráztatásra (beta vulgaris conditiva) Csíráztatás: 12 óra áztatás után. Hőmérséklet 21 °C. Öblítés naponta kétszer. Csírázási idő: 6-4 nap. Fontos, hogy a magvak ne álljanak...
Zöld lencse csíráztatásra (lens culinaris). Prémium minőségű zöld lencsemag csíráztatásra , amely gazdag növényi fehérjékben, rostokban és vitaminokban. Egyszerűen csíráztatható...
A lenmagpehely fogyasztható reggelire, napraforgóval, szezámmal, egy kis lekvárral, vagy gyümölccsel esetleg sóval is ízesítve. 250 g-os pehely; Dénes Natura termék müzli készítéshez,...
Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.