Zöldborsó csíráztatásra (pisum sativum) Csíráztatás: 12 óra áztatás után. Hőmérséklet 21 °C. Öblítés naponta kétszer. Csírázási idő: 3-5 nap. Fontos, hogy a magvak ne álljanak vízben...
Natura csíráztatásra zöldborsó 200 g Zöldborsó csíráztatásra (pisum sativum) Csíráztatás: 12 óra áztatás után. Hőmérséklet 21 °C. Öblítés naponta kétszer. Csírázási idő: 3-5 nap...
A pisztácia tartalmazza a magvak közül a legtöbb vasat és káliumot. Több ásványi anyag és vitamin megtalálható benne. Magas a telítetlen zsírsav-tartalma, ezért kedvező szerepet játszik...
A Mogyi Diákcsemege Mix egy ízletes és tápláló magkeverék, amely mazsolát, pörkölt földimogyorót, pörkölt kesudiót, mandulát és törökmogyorót tartalmaz. A Mogyi Diákcsemege...
Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.