Az omega 3 zsírsavak leggazdagabb természetes forrása. A Chia mag vagy más néven aztékzsálya-mag egyedi élelmiszer a maga nemében köszönhetően annak, hogy nagyon magas koncentrációban...
Hazánkban is honos, 60-100 cm-re növő, erős elágazású növény. Szürkészöld levelei lándzsásak, fehér apró virágai a hajtások végén tömegesen nyílnak. Fátyolszerű, könnyed virágzatai...
Jellemző: hónaposretek, korai, hajtatás és szabadföld Tudományos név: Raphanus sativus L. var. sativus ’Korai Legjobb’ Magyar név: Korai legjobb retek Társ név: Cherry...
Joghurthoz, müzlihez, tejtermékekhez, levesekhez, salátákhoz, öntetekhez, süteményekhez egyaránt hozzáadható, nem változtat azok eredeti ízén. 100 g-os original chia mag; GreenMark...
A rizshez hasonlóan készítjük. Kitűnő köret, levesbetét, saláta, fasírt és töltelék alapanyag. Az amaránt aminosav összetétele kedvezően hat a szervezet zsírháztartására, és...
NATURA CSICSERIBORSÓ Érrendszerünk őre a csicseriborsó. Ha rendben akarjuk tudni az érrendszerünket, akkor a következőket mindenképpen érdemes kipróbálni, és rendszeresen fogyasztani...
Vásárold meg most szuper áron termékünket és válogass több mint 5000 féle között! A kamraellato. hu oldalon nincs kockázat, ugyanis mindent valós magyarországi készlet ről...
Tudta, hogy a sárgaborsó nem csupán kiváló rost-, és fehérjeforrás, de nagy mennyiségben tartalmaz magnéziumot és káliumot is? A kálium részt vesz a normál vérnyomás fenntartásában...
Vásárold meg most szuper áron termékünket és válogass több mint 5000 féle között! A kamraellato. hu oldalon nincs kockázat, ugyanis mindent valós magyarországi készlet ről...
A hántolt napraforgómag kiváló forrása a fehérjének és a rostnak, így az egészséges táplálkozás fontos összetevője lehet. A termék magas ásványi anyag- és vitamintartalommal rendelkezik,...
A hántolt árpa (árpagyöngy) méret szerint osztályozott árpa. A gersli szó a német Gerste (árpa) kicsinyített formája. A hántolás során eltávolítják a mag külső rétegét, így nem képezheti...
Natura csíráztatásra zöld lencse 200 g Zöld lencse csíráztatásra (lens culinaris) Csíráztatás: 12 óra áztatás után. Hőmérséklet 21 °C. Öblítés naponta kétszer. Csírázási idő: 3-4...
Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.
×
Az Árukereső.hu a jobb felhasználói élmény biztosítása érdekében és személyre szabott hirdetési céllal cookie-kat használ, amit az oldal használatával elfogad. Részletek.