A hagyományos lencsefajtáktól eltérően a vörös lencsének nincsen héja, ezért sokkal könnyebben emészthető. Főzési ideje kb. 10-15 perc. Ajánljuk salátákhoz és pástétomnak. Elkészítési...
A teljes árpa gazdag nyomelemekben káliumot, kalciumot, magnéziumot, foszfort tartalmaz (méghozzá kétszer annyit, mint a barna rizs), mindezek pedig elengedhetetlenek a normális szív-...
A zab gazdag fehérjékben és rostokban, segíti az emésztést, csökkenti a koleszterinszintet, támogatja a szív egészségét, stabilizálja a vércukorszintet, és hozzájárul a mentális jó...
Összetevők: hántolt napraforgómag, növényi olajok (napraforgó, repce) és zsír (pálma) RSPO-MB, étkezési só 1% Tudta, hogy a sós, pörkölt napraforgómag jelentős mennyiségű E-vitamint,...
A tökmag az egyik legjobb réz-, magnézium-, foszfor-, illetve E-vitaminforrás. Rendszeres fogyasztása hozzájárul számos esszenciális tápanyag ajánlott napi mennyiségének beviteléhe...
Zöld lencse csíráztatásra (lens culinaris) Csíráztatás: 12 óra áztatás után. Hőmérséklet 21 °C. Öblítés naponta kétszer. Csírázási idő: 3-4 nap. Fontos, hogy a magvak ne álljanak vízben...
Főzés: háromszoros mennyiségű vízben. Fogyasztható köretként vagy főételként. Felhasználás előtt ugyanúgy, mint az egyéb magvakat, válogassuk át, vagy legalábbis pergessük át egyik...
Napraforgó hántolt magja. Értékes kiegészítője leveseknek, salátáknak, zöldségköreteknek, mártásoknak és számos sült vagy főtt ételnek. Fogyasztható közvetlenül csemegeként, felhasználható...
Natura chilis bulgur 250 g Reformköret bulgurral és szárított zöldségekkel. Gyorsan elkészíthető, 4 személy részére elegendő. Kizárólag természetes összetevők felhasználásával,...
Egyszerűen és gyorsan elkészíthető, ízletes és különleges vegán köret, benne rizzsel, kölessel, vörös lencsével és szárított zöldségekkel. Nem tartalmaz szóját, hozzáadott cukrot, illetve...
Hántolt, pörkölt és sózott mandulabél, védőgázas csomagolás. Minőségi és egészséges ropogtatnivaló. A mandula magas E vitamin tartalma erős antioxidáns hatást fejt ki, így jelentős...
Tudta, hogy a dió rendszeres fogyasztása segíti az immunrendszer normál működését? Amellett, hogy kiváló vas- és magnéziumforrás, nagy mennyiségben tartalmaz antioxidáns hatású E-vitamint...
Zöld lencse csíráztatásra (lens culinaris) Csíráztatás: 12 óra áztatás után. Hőmérséklet 21 °C. Öblítés naponta kétszer. Csírázási idő: 3-4 nap. Fontos, hogy a magvak ne álljanak vízben...
A sós, pörkölt földimogyoró gazdag és intenzív ízvilággal rendelkezik, amely a sózás miatt még különlegesebbé válik. A sós íz kiemeli a földimogyoró természetes aromáját és ízét, így...
Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.