Gazdag B vitaminokban, foszforban, magnéziumban, vasban, kalciumban és E-vitaminban. Fehérjetartalma is magas. Nyomelemek (cink, mangán, réz, króm) és karotintartalma kiemelkedő...
Részletes termékinformáció Lizinben és rostban gazdagabb "supefood". Energiaszegény, de értékes tápanyagokban gazdag, így fogyasztásával elkerülhető a fogyókúrával járó tápanyag hiányos...
Édes vagy sós süteményekhez, kelt tésztákhoz, panírozáshoz kiváló, épp úgy, mint saláták meghintésére – nyersen és pirítva is. Összetevők: szezámmag. Felhasználható süteményekhez,...
Miért jó? A mandula jó B1-, B2- és B6- és E-vitamin forrás. Ásványi anyagok közül jelentős mennyiségű káliumot, kálciumot, magnéziumot és foszfort tartalmaz. Nyomelemek közül...
Zöld lencse csíráztatásra (lens culinaris) Csíráztatás: 12 óra áztatás után. Hőmérséklet 21 °C. Öblítés naponta kétszer. Csírázási idő: 3-4 nap. Fontos, hogy a magvak ne álljanak vízben...
A földimogyoró magas zsírtartalma ellenére gazdag A-, E- és C-vitaminban, kalciumban, nátriumban és rostban, vagyis azokban a tápanyagokban, amelyeket a legritkábban fogyasztunk a felmérések...
A tökmag az egyik legjobb réz-, magnézium-, foszfor-, illetve E-vitaminforrás. Rendszeres fogyasztása hozzájárul számos esszenciális tápanyag ajánlott napi mennyiségének beviteléhe...
Blansírozott, nyers, egész mandulabél A mandula jótékony hatása A mag gazdag rostokban, vitaminokban, ásványi sókban és más vegyi anyagokban, melyek kedvezően befolyásolják...
Száz százalékban magyar termőterületről származó mák, darálva. Kiemelkedő vas-, cink- és magnéziumtartalmának köszönhetően a mák rendszeres fogyasztása hozzájárulhat többek között az...
földimogyoró sós, pörkölt Sós, pörkölt földimogyoróbél védőgázas csomagolásban. Tudta, hogy a sós, pörkölt földimogyoró esszecniális ásványi anyagokban, így például foszforban...
Só és olaj felhasználása nélkül, szárazon pörkölt mandulabél. Tudta, hogy a mandula kiváló cinkforrás, amely nagyszerű alternatívát kínál a rágcsálnivalók között? Összetevők: ...
Egész aztékzsálya-magok joghurthoz, müzlihez, tejtermékekhez, levesekhez, salátákhoz, öntetekhez és süteményekhez. Omega 3 zsírsavak természetes forrása. A Chia mag vagy más néven...
A görögszéne jótékony hatással van az egészségre. A legfrissebb kutatások arra jutottak, hogy a görögszéna elősegíti a külső és belső gyulladások csökkenését, növeli a nemi vágyat és...
A földimogyoró magas zsírtartalma ellenére gazdag A-, E- és C-vitaminban, kalciumban, nátriumban és rostban, vagyis azokban a tápanyagokban, amelyeket a legritkábban fogyasztunk a felmérések...
Naturgold bio mamagríz búzadara ősi gabonákból 250 g A fejlődő szervezet számára nagyon fontos a tiszta, természetes táplálék. A mamagríz nem tartalmaz hozzáadott mesterséges anyagokat,...
Részletes termékinformáció Miért jó? A mandula jó B1-, B2- és B6- és E-vitamin forrás. Ásványi anyagok közül jelentős mennyiségű káliumot, kálciumot, magnéziumot és foszfort tartalmaz...
Allergiával kapcsolatos információk Glutént tartalmazó gabonafélék: Tartalmazhat Tárolási típus Típus: Szobahőmérsékletű C somagolási típus Típus: Csomag Szabványosítot...
Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.