Natura csíráztatásra napraforgó 200 g Napraforgó csíráztatásra (helianthus annuus) Csíráztatás: 12 óra áztatás után. Hőmérséklet 21 °C. Öblítés naponta kétszer. Csírázási idő:...
Napraforgó csíráztatásra (helianthus annuus) Csíráztatás: 12 óra áztatás után. Hőmérséklet 21 °C. Öblítés naponta kétszer. Csírázási idő: 5-6 nap. Fontos, hogy a magvak ne álljanak...
A köles kiváló lúgosító hatású gabonaféle, emellett külsőnkre is pozitív hatással van, fényesítit a hajat, erősíti a körmöket, véd a fogszuvasodástól kovasav tartalmának köszönhetően,...
Kalifa szárazon pörkölt, sótlan mandula 70 g Hivatalos magyarországi forgalmazótól. Összetevők: mandula. Tápértékre vonatkozó adatok: Átlagos tápérték 100g termékben:...
A blansírozott mandulát használhatjuk süteményekhez, pitékhez, fagylalthoz, gyümölcssalátákhoz, tésztaételekhez, édességek díszítéséhez, de kiváló kiegészítője a hal- és a húsételekhez...
Allergének a termékben: nincs. Átlagos tápérték 100 g termékben: Energia 1457 kJ (348 kcal) Zsír 2,9 g -amelyből telített zsírsavak 0 g Szénhidrát 71,6 g -amelyből cukrok 0 g...
Kalifa szárazon pörkölt, sós mandula 70g Hivatalos magyarországi forgalmazótól. Leírás: A mandula jó B1-, B2- és B6- és E-vitamin forrás. Ásványi anyagok közül jelentős mennyiségű...
Gyártó: Naturfood Modell: Csemege mix (100g) Leírás: Különböző gyümölcsök ízletes keveréke. A csomag tartalma: mazsola, diófélék, vörös áfonya és alma...
A BackMit darált mák bevizsgált alapanyagból készült. A mákot évente egyszer szüretelik, és szakszerűen tárolják. Csakis jó minőségű alapanyagból készül, melyet akkreditált laboratóriumi...
NATURA MAGKEVERÉK Felhasználható házi kenyérsütéshez a tésztába keverve vagy felületi szóráshoz, ill. müzlibe, salátákhoz. Összetevők:pirított szezámmag, lenmag, pirított napraforgó,...
NATURFOOD SZELETELT MANDULA A mandula a kellemes a hasznossal, mert bár nagyon magas zsírtartalmú koncentrált táplálék , fogyasztása az emberi szervezet számára mégis rendkivűl előnyös,...
Kalifa mandula sótlan, szárazon pörkölt 70 g Só és olaj felhasználása nélkül, szárazon pörkölt mandulabél. Tudta, hogy a mandula kiváló cinkforrás, amely nagyszerű alternatívát...
Szeletelt mandulabél, melyet rövid ideig forró, majd hideg vízzel kezeltek – azaz blansíroztak. Felhasználható halételekhez, süteményekhez, pékárukhoz, müzlikhez, salátákoz nyersen...
Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.