A mustárcsíra élettani hatása:, gyógyhatása hasonló a retek csíráéhoz, epe- és májbántalmakra, emésztési panaszok, székrekedés, felfúvódás ellen, jó hatású isiásznál, bőrkiütéseknél,...
A parkfák legszebbjének tartott törökmogyorófa szeptembertől szüretelhető termése rojtos kupacsban rejtőzik. Magas olajtartalma miatt rendkívül fontos a helyes tárolási feltételek megteremtése,...
Ásványi anyagokban és vitaminokban gazdag energiaforrás. Ajánljuk nassoláshoz, vagy sütemények készítéséhez. Kitűnő választás, ha sportolás közben, vagy az irodában megéhezünk, de az...
A szilva az egyik legelterjedtebb és legkedveltebb gyümölcs, melyet kellemes íze mellett, magas vitamin, ásványi anyag és rosttartalmának köszönhet. Elsősorban magas az A-, C-, E- vitamin...
A lencse nagyon régi kultúrnövény. Közép-Európában már a kőkorszak idején termesztették. Jelenleg Európa déli, dél-keleti részein, főleg a Földközi-tenger mentén fekvő országokban ...
Egészséges olajos mag, magas esszenciális olaj tartalommal. Az esszenciális zsírtartalmának köszönhetjük a tökmag vértisztító hatását, így a köszvény kitűnő ellenszere lett, hiszen...
Bonetta héjnélküli tökmag pörkölt sózott 100 g Átlagos tápérték 100 g termékben Energia: 2565 kJ/620 kcal Zsír: 50 g - amelyből telített zsírsavak: 9,2 g Szénhidrát: 2 g - amelyből...
Natura csíráztatásra mungóbab 200 g Összetevők: mungóbab csíráztatásra Leírás: A mungóbab kis zöld színű mag, amely friss, ropogós textúrájú csírát hajt. Enyhe, édeskés, diós...
Natura lenmag 500 g NATURA LENMAG A lenmag tartalmaz magas százalékban Omega 3 zsírsavakat. Az egyetlen növényi Omega 3 zsírsav forrás. Az omega-3 zsírsavak a telítetlen zsírsavak...
A mandula jótékony hatása A mag gazdag rostokban, vitaminokban, ásványi sókban és más vegyi anyagokban, melyek kedvezően befolyásolják az egészségünket. Fogyasztása rengeteg betegség,...
A cseresznye, magozás után kerül kandírozásra, aminek köszönhetően élvezhetőbbé válik fogyasztása. Az érett cseresznyeszemek íze, az eljárást követően még inkább fokozódik a friss gyümölcshöz...
A hagyományos lencsefajtáktól eltérően a vörös lencsének nincsen héja, ezért sokkal könnyebben emészthető. Főzési ideje kb. 10-15 perc. Ajánljuk salátákhoz és pástétomnak. Elkészítési...
A mák, amelyet régóta, széles körben ismerünk, a mediterrán eredetű. A magas tápértékű mák értékes ásványi anyagokat, vitaminokat, fehérjét, és esszenciális zsírsavakat tartalmaz...
A lenmag a legjobb növényi forrása az Omega 3 és Omega 6 zsírsavaknak, amelyek a szervezet számára ideális arányban vannak jelen. Megóvnak a szív és érrendszeri problémáktól, védik...
Összetevők: vöröslencse csíráztatásra Leírás: könnyen és gyorsan csíráztatható hüvelyes. A lágy, enyhén fűszeres ízű, friss csíra kiváló salátákhoz, szendvicsekhez, főételekhez is...
A Mogyi hagymás-tejfölös földimogyoró egy ízletes és ropogós snack, amely szárazon pirított földimogyoróból és hagymás-tejfölös ízesítőkészítményből készült. Finom, fűszeres ízével...
A quinoa Dél-Amerikából származó növény, amely nem tartozik a gabonák közé, de felhasználása és beltartalmi értéke hasonló. Az inkák a gabonák anyjaként tisztelték és nemcsak étkezési...
Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.