Egész évben csíráztatható. Egy tányér csíra előállításához 1 evőkanál magot használunk. A csírázáshoz szükséges hőmérséklet: kb. 20 C fok. Öntözés naponta kétszer. Csírázási...
A köles lugosító hatású, ásványokban gazdag, különösen magnéziumban és vérképző vasban, esszenciális, kénes aminosavakban, kötőszövet építő szilíciumban, és a fogakat, csontokat erősítő...
Gyorsan elkészíthetõ n nNem gluténmentes n nNettó tömeg: 500 g n nKönnyű és egészséges köret, vagy kiadós saláta készítésére felhasználható gabonatöret. Percek alatt kész,...
A napraforgó mag gazdag vitamin-, és ásványianyag-tartalma következtében felbecsülhetetlen mértékben támogathatja egészségünket. 500 g-os mag; Dénes Natura termék müzli készítéshez,...
Vásárold meg most szuper áron termékünket és válogass több mint 5000 féle között! A kamraellato. hu oldalon nincs kockázat, ugyanis mindent valós magyarországi készlet ről...
A Rédei lucerna csíráztatásával olyan friss zöldséget élvezhetsz, amely a téli hónapokban is bőségesen ellát vitaminokkal és tápanyagokkal. A csírák könnyen adhatók salátákhoz,...
Réde bio brokkolimag csíráztatásra 15 g Vegyületeiben a legerősebb zöldségfélék közé tartozik, a legnagyobb mennyiségben tartalmazza a vitaminokat, enzimeket, ásványi anyagokat,...
Réde bio retekmag csíráztatásra 30 g A retek csíra felhasználható öntetekben, zöldséglevekben, mexikói ételekben, salátákban, szendvicsekben, levesekben. Az ételeknek pikáns, csípős...
A terméket magában fogyasztva vagy müzlik, sütemények, töltelékek készítéséhez ajánljuk. Összetevők: kesudió Átlagos tápérték 100g termékben: Energia kJ 2314 kJ...
Gazdag vasban, magnéziumban és szilíciumban, természetes gluténmentes, jótékony hatású allergénmentes gabona. Támogatja az emésztést, erősíti a csontokat, bőrt és hajat, valamint szabályozza...
A zab gyomnövényként kezdte pályafutását, majd a Római Birodalom idején nagy mennyiségben kezdték termeszteni, elsősorban takarmányozási célra. Manapság leginkább pelyhesített formában,...
Egész évben csíráztatható. Egy tányér csíra előállításához 1 evőkanál magot használunk. A csírázáshoz szükséges hőmérséklet: 20 C fok, öntözés naponta kétszer. Csírázási idő:...
Vetés: egész évben. Egy tányér csíra előállításához 1 evőkanál magot használunk. A csírázáshoz szükséges hőmérséklet: 20 C fok, öntözés naponta kétszer. Csírázási idő:...
A Natur Tanya Chia mag használható önmagában vagy őrölve, turmixokba, folyadékban a magokon zselészerű anyag képződik, ezért kitűnő ételek sűrítésére is. Ez apró kis magocska óriási...
Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.
×
Az Árukereső.hu a jobb felhasználói élmény biztosítása érdekében és személyre szabott hirdetési céllal cookie-kat használ, amit az oldal használatával elfogad. Részletek.