Réde vöröskáposztamag csíráztatásra 15 g Alkalmazás: Csíráztatás előtt mossuk meg jól a magokat, beáztatni nem szükséges. Helyezzük a tálat vagy a csíráztató üveget világos, de...
Vásárold meg most szuper áron termékünket és válogass több mint 5000 féle között! A kamraellato. hu oldalon nincs kockázat, ugyanis mindent valós magyarországi készlet ről...
Gazdag B vitaminokban, foszforban, magnéziumban, vasban, kalciumban és E-vitaminban. Fehérjetartalma is magas. Nyomelemek (cink, mangán, réz, króm) és karotintartalma kiemelkedő. Jellemzők...
Allergén információ: nyomokban szóját és mustármagot és azokból készült termékeket tartalmazhat. Glutént, földimogyorót és dióféléket is felhasználó üzemben készült. Száraz, hűvös helyen...
A Chia mag vagy más néven aztékzsálya-mag egyedi élelmiszer a maga nemében köszönhetően annak, hogy nagyon magas koncentrációban tartalmaz számos, az emberi szervezet egészséges működéséhez...
Gazdag Omega 3 forrás, támogatja a szív egészségét, javítja a bélműködést, és rosttartalma segíti az emésztést. Fitoösztrogén lingánjai antioxidánsként védhetik a hormonális egyens...
A bulgur egészségesebb és gazdagabb rostokban, vitaminokban és ásványi anyagokban, mint a rizs vagy a kuszkusz. Glikémiás indexe 46, míg a sima rizsé 70-90 körül van. B-vitamin és vas...
A köles az egyik legősibb gabonafajta. A gabonák közül ez az egyik leggazdagabb magnéziumforrás, de tartalmaz foszfort, mangánt, kovasavat, fluort, káliumot, cinket és vasat is...
Egész évben csíráztatható. Egy tányér csíra előállításához 1 evőkanál magot használunk. A csírázáshoz szükséges hőmérséklet: 20 C fok, öntözés naponta kétszer. Csírázási idő:...
A lenmag nagyon sok esszenciális olajat tartalmaz, melyre szervezetünknek szüksége lehet, az ásványi anyagok közül pedig jelentékeny mennyiségű káliumot, vasat, cinket, foszfort tartalmaz...
A bulgurból egészséges és finom, egzotikus ízű ételeket készíthetünk. Lényegesen egészségesebb és gyorsabban elkészül, mint a rizs. Magas az E-vitamin tartalma. A bulgur éretlenül leszedett...
Ez az ázsiai eredetű gabonaféle igen sokrétűen felhasználható. Régebben leginkább kását készítettek belőle, azonban nem árt tudni, hogy köretként is igen finom, a magjából pedig liszt...
Az alakor egyike az emberiség első gabonáinak. A tudatos táplálkozás egyik kihagyhatatlan eleme. Fogyaszthatja önmagában, de tejjel, joghurttal, akár gyümölcslével elkeverve pillanatok...
Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.