Tudta, hogy a kesudió az egyik legsokoldalúbban felhasználható olajos mag? Só és olaj felhasználása nélkül, szárazon pörkölt kesudióbél védőgázas csomagolásban...
A szeletelt mandula nem csupán sütemények, desszertek ízletes dísze lehet … A mandulafa szubtrópusi növény. Termésének két változatát ismerjük. Az édesmandulát fogyasztjuk, a keserűmandulát...
Étkezési szárazbab. KALIFA TARKABAB: Ez a nagy tápértékű, laktató zöldségféle bármely kiegyensúlyozott étrend zsírszegény, rostban gazdag alapanyaga lehet. A többi hüvelyeshez hasonlóan...
10 dekagramm válogatott, kiváló minőségű, natúr törökmogyoróbél védőgázas csomagolásban – sütéshez, desszertekhez, müzlikhez, vagy éppen magában fogyasztva...
Az azték zsálya, azaz a chia magja az egyik legjobb növényi Omega-3 forrás. Ezen kívül magas az ásványi anyag tartalma és értékes rostforrás. A chia mag saját tömegének másfél-kétszeresét...
Összetevők: dióbél 60%, cukorliszt (cukor, burgonyakeményítő) 40% Tudta, hogy a dió rendszeres fogyasztása segíti az immunrendszer normál működését? Amellett, hogy kiváló vas- és...
A chia mag megfelelő arányban tartalmaz Omega-3 és Omega-6 zsírsavakat. Jelentős ásványi anyag (kalcium, valamint foszfor, kálium, nátrium, cink, réz, mangán) és antioxidáns tartalma...
Az adzuki bab csírája a többi hüvelyes csírájához hasonlóan csökkent a magas koleszterin és vércukor szintet. Ugyanúgy vérnyomásszabályozó és szíverősítő is. Jelentős vasforrás. Magas...
Finom, vajas íz, krémes állag! A makadámdió tápanyagokban gazdag, tele van antioxidánsokkal és könnyen hozzáadható az étrendhez Az Ausztráliában őshonos makadámdiófákat ma...
Zsázsamag csíráztatásra 200g, Dénes Natura A zsázsacsíra kifejezetten egészséges. Házilag, egyszerűen termeszthető, napi vitamin és ásványi anyag bevitelre alkalmas. A zsázsamag...
Zsázsa csíráztatásra (lepidium sativum) Csíráztatás: 12 óra áztatás után. Hőmérséklet 21 °C. Öblítés naponta kétszer. Csírázási idő: 2-4 nap. Fontos, hogy a magvak ne álljanak vízben...
Azuki bab csíráztatásra (vigna angularis) Csíráztatás: 12 óra áztatás után. Hőmérséklet 21 °C. Öblítés naponta kétszer. Csírázási idő: 3-4 nap. Fontos, hogy a magvak ne álljanak vízben...
A csomag tartalma: mungobab-, vöröshere-, lencse- és retekmag. Allergének: nyomokban gluténtartalmú gabonát és mustármagot tartalmazhat. Felhasználás előtt tiszta vízzel alaposan mossuk...
Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.