Organika goji bogyó 100 g Az aszalt goji bogyót önmagában és számos étel ízesítéseként, kiegészítéseként fogyaszthatjuk. A nagy mennyiségű C-vitaminon kívül18 féle aminosavat...
Magas a rost- és fehérjetartalma, a reformétkezés kedvelt alapanyaga. Felhasználás: Keverje müzlikhez, reggeli gabonapelyhekhez. Sütemények, kenyerek gazdagítására is alkalmas...
Összetevők: durumbúza Elkészítése: kétszeres mennyiségű vízben 15 percig kell főzni, de lehet egyszerűen leforrázni is. Tárolás: száraz, hűvös helyen Származási hely: Törökország...
NATURMIND CHIA MAG FEKETE A chia mag egy teljes értékű fehérjeforrás, kétszer-háromszor annyi proteint tartalmaz, mint más gabonák. Kitűnő rostforrás, remek vastagbél tisztító, ugyanis...
A fenyőmag a fenyőfélék ehető magja. A világon mintegy száz fenyőfaj magja ehető, de csak néhány faj magja elég nagy ahhoz, hogy érdemes legyen betakarítani. A magok fogyaszthatók nyersen,...
Az ázsiai konyha alapeleme! Az egészséges zsírok, fehérjék, B-vitaminok, ásványi anyagok, rostok, antioxidánsok kiváló forrása A szezámmag a sesamum indicum növény apró, olajban...
Vitaminban gazdag nassolnivaló. Magas antioxidáns tartalma mellett, a pekándió tartalmaz kalciumot, magnéziumot, foszfort, cinket, valamint folsavat, E- és B vitamint. A pekándió nem...
A köles lugosító hatású, ásványokban gazdag, különösen magnéziumban és vérképző vasban, esszenciális, kénes aminosavakban, kötőszövet építő szilíciumban, és a fogakat, csontokat erősítő...
A hummus elengedhetetlen összetevője! A csicseriborsó nagyon egészséges, vitaminokkal, ásványi anyagokkal, rostokkal és fehérjékkel büszkélkedhet A csicseriborsót, vagy más...
Cékla csíráztatásra (beta vulgaris conditiva) Csíráztatás: 12 óra áztatás után. Hőmérséklet 21 °C. Öblítés naponta kétszer. Csírázási idő: 6-4 nap. Fontos, hogy a magvak ne álljanak...
A köles lugosító hatású, ásványokban gazdag, különösen magnéziumban és vérképző vasban, esszenciális, kénes aminosavakban, kötőszövet építő szilíciumban, és a fogakat, csontokat erősítő...
Cékla csíráztatásra (beta vulgaris conditiva) Csíráztatás: 12 óra áztatás után. Hőmérséklet 21 °C. Öblítés naponta kétszer. Csírázási idő: 6-4 nap. Fontos, hogy a magvak ne álljanak...
A kendermagról bővebben A kendermag ideális arányban tartalmazza a szervezet számára fontos fehérjéket, rostokat, segíti az emésztőrendszer működését, segíti az ideális testsúly beállítását...
A datolya természetes cukortartalma rendkívül magas, de tartalmaz B-vitamint, kalciumot, magnéziumot, foszfort, rezet, káliumot, cinket illetve vasat is. Tekintélyes mennyiségű kalcium...
Egy ősi gabonahelyettesítő szuperélelmiszer! Az amaránt körülbelül 8000 éves gabonahelyettesítő, lenyűgöző tápanyagprofillal Bár az amaránt csak a közelmúltban vált népszerűvé,...
Fedezd fel az apró magok erejét rostokkal és esszenciális zsírsavakkal! Javítja az emésztést, támogatja a szív egészségét, antioxidánsai védenek. Gluténmentes, vegetáriánusok és diétázók...
Finom, vajas íz, krémes állag! A makadámdió tápanyagokban gazdag, tele van antioxidánsokkal és könnyen hozzáadható az étrendhez Az Ausztráliában őshonos makadámdiófákat ma már...
Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.