A BIO szezámmag rostokkal és telítetlen zsírsavakkal gazdagítja Számos édes és sós receptet is feldobhatsz vele. Nagyszerű ízének köszönhetően ázsiai ételek és különféle saláták kedvelt...
Részletes leírás: A sós diókeverékünk különböző prémium minőségű dióféléket kombinál, beleértve a mandulát, kesudiót, mogyorót, pekándiót és diót, amelyeket kíméletesen pörkölünk,...
A rukkola, más néven a borsmustár íze összetéveszthetetlen, enyhén a mustárra hasonlító, elengedhetetlen kelléke az olasz konyhának, csíráztatott változata pedig különösen értékes tápanyagokkal...
A kesudió természetes jódforrás, melyet azért érdemes a jód pótlása céljából fogyasztani. 150 g-os kesudió; Naturfood termék az egészséges élelmiszerek kedvelőinek...
A chia mag jótékony hatása magas, kiegyensúlyozott omega-3 és omega-6 zsírsavak arányának köszönhető. A chia mag tápanyagtartalma és rosttartalma kiemelkedő és bizonyítottan jótékony...
A chiamag vagy asztékzsálya mag egyre elterjedtebb alapanyag hazánkban is, ami nem is csoda, hiszen számos kedvező hatással bír és széles körben felhasználható. A chiamag eredetileg...
Főszerepben a komló. A keserűség, a test és a szín ugyan változhat a kategórián belül, egy biztos: a komló adtakesernyésséget remekül ellensúlyozza és egyben hangsúlyozza a kardamom...
A quinoa mag pozitív tulajdonságai: Az egyik legjobb növényi fehérjeforrás Található benne C-, E- és B-vitamin Tartalmaz magnéziumot, vasat, cinket, foszfort és kálciumot ...
Az olajos magvak pozitív hatását számos kutatás igazolja. Nem csak finomak, de bőségesen tartalmaznak növényi fehérjéket, rostokat, antioxidáns vitaminokat és ásványi anyagokat. ...
Ízletes nassolnivaló, előnyös zsírsavösszetétellel, magas ásványi anyag- és vitamintartalommal. Miért jó a törökmogyoró? Táplálkozástani kutatások bizonyították, hogy...
Az olajos magvak pozitív hatását számos kutatás igazolja. Nem csak finomak, de bőségesen tartalmaznak növényi fehérjéket, rostokat, antioxidáns vitaminokat és ásványi anyagokat...
Peruból származó, fehér színű quinoa mag Fogyaszthatják lisztérzékenyek, kismamák, keringési betegségekben szenvedők és fogyókúrázók is. A quinoa mag pozitív tulajdonságai:...
N&Z Chia mag 250 g Az apró fekete-fehér magokat fantasztikus beltartalmi értékük miatt a lisztérzékenyek is fogyaszthatják. A reform táplálkozás újonnan felfedezett csodaszere kimagasló...
Zsázsa csíráztatásra (lepidium sativum) Csíráztatás: 12 óra áztatás után. Hőmérséklet 21 °C. Öblítés naponta kétszer. Csírázási idő: 2-4 nap. Fontos, hogy a magvak ne álljanak vízben...
Natural quinoa vörös 200 g A quinoa, az inkák aranya, egy dél amerikai gluténmentes gabonaféle, főleg Peru és Bolívia vidékein terem. A vörös quinoa szinte teljesen megegyezik...
Összetevők: dióbél 60%, cukorliszt (cukor, burgonyakeményítő) 40% Tudta, hogy a dió rendszeres fogyasztása segíti az immunrendszer normál működését? Amellett, hogy kiváló vas- és...
A quinoa egy dél-amerikai gabonaféle, az inkák a Magok Anyjának tartották. Peruban és Bolíviában termesztik elsősorban, főleg a sziklásabb, szikesebb vidékeken. 180 centisre is megnő,...
Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.