Egy laza estének nézel elébe egy könnyed fehérbor társaságában? Ezt a magkeveréket Neked találták ki! A mangó, a sárgabarack és a körte savassága kiemeli, a magok (pörkölt pisztácia,...
A lencse kiadós, kifejezetten a hideg téli napokra való étel. Még a legegyszerűbb változata is finom tud lenni, s fehérjetartalma miatt kiváló húspótló is...
Cékla csíráztatásra (beta vulgaris conditiva) Csíráztatás: 12 óra áztatás után. Hőmérséklet 21 °C. Öblítés naponta kétszer. Csírázási idő: 6-4 nap. Fontos, hogy a magvak ne álljanak...
Részletes leírás: Blansírozott mogyoróink gondosan válogatott mogyorókból készülnek, amelyeket kíméletesen blansíroznak, azaz héjukat eltávolítják. Ez a folyamat lágyabb ízt és textúrát...
Lorenzo bulgur 1000 g A bulgurt tört búzának, búzatöretnek, illetve törökrizsnek is nevezik. Nagyon jó köret, hasonlít a rizshez. Energia 1464 KJ Fehérje 12,5 g Zsír 1,5g (telített...
Zsázsa csíráztatásra (lepidium sativum) Csíráztatás: 12 óra áztatás után. Hőmérséklet 21 °C. Öblítés naponta kétszer. Csírázási idő: 2-4 nap. Fontos, hogy a magvak ne álljanak vízben...
Kiváló fehérjeforrás, alacsony zsírtartalommal és magas rosttartalommal, amely támogatja az emésztést. Gazdag ásványi anyagokban, mint kálium és vas, amelyek hozzájárulnak az energiatermeléshez...
Paleolit Szezámmag 500g Miért jó? A szezámmag magnézium-, vas, - cinktartalma miatt fontos alapanyaga az egészséges táplálkozásnak. Kitűnő természetes forrása a B- és az...
A kiváló minőségű csokoládé és a pörkölt mandula lenyűgöző párosa. Vegán, gm termék. Egészséges nasi minden körülmény között. Összetevők: csokoládé bevonat*(kakaómassza*, kakaóvaj*,...
Az olajos magvak pozitív hatását számos kutatás igazolja. Nem csak finomak, de bőségesen tartalmaznak növényi fehérjéket, rostokat, antioxidáns vitaminokat és ásványi anyagokat. ...
Az olajos magvak pozitív hatását számos kutatás igazolja. Nem csak finomak, de bőségesen tartalmaznak növényi fehérjéket, rostokat, antioxidáns vitaminokat és ásványi anyagokat. ...
A terméket magában fogyasztva vagy müzlik, sütemények, töltelékek készítéséhez ajánljuk, pörkölve és nyersen egyaránt. Összetevők: mandula Átlagos tápérték 100g...
Ez a finomság nemcsak ízletes, hanem tápláló is, hiszen a vörös áfonya antioxidánsokban gazdag. Élvezd a csokoládéval bevont gyümölcsök roppanós textúráját, amely minden falatnál örömet...
A bulgur a török és a közel-keleti konyha kedvelt alapanyaga. A bulgur úgy készül, hogy a búzát nem teljesen érett állapotban betakarítják, előfőzik vízben vagy gőzben, kiszárítják,...
Ezek a kis magok nemcsak táplálóak, hanem sokoldalúan felhasználhatók is. Keverd őket joghurtba, zabkásába, vagy készíts belőlük chia pudingot, hogy élvezhesd egészséges ízüket!...
Részletes leírás: A sós diókeverékünk különböző prémium minőségű dióféléket kombinál, beleértve a mandulát, kesudiót, mogyorót, pekándiót és diót, amelyeket kíméletesen pörkölünk,...
A kölest főzés előtt alaposan, többször öblítsük le, mossuk át. A megmosott kölest csurgassuk le, tegyük egy főzőedénybe és legalább háromszoros mennyiségű vízzel öntsük fel. Fedő alatt,...
Zsázsa csíráztatásra (lepidium sativum) Csíráztatás: 12 óra áztatás után. Hőmérséklet 21 °C. Öblítés naponta kétszer. Csírázási idő: 2-4 nap. Fontos, hogy a magvak ne álljanak vízben...
Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.