Ez a gabona nemcsak tápláló, hanem gluténérzékenyek számára is kedvezőbb alternatíva lehet. Kiemelkedő aminosav- és mikrotápanyag-tartalmának köszönhetően egészséges választás mindennapi...
Ugyanarra használhatjuk mint a közismert barna lenmagot. Aranyos színe nem annyira domináns különbözo italokban mint a barna lenmagé, a szemnek tetszetosebb. Kicsit jobban surít, íze...
NATURA PIRÍTOTT SZEZÁMMAG A magvak pirítással, vagy pörköléssel étkezésre előkészített technikája ősidők óta az emberiség kedvelt módszere. A régi magyar nyelvben "pergelt" árpa...
Adj rostban gazdag lendületet mindennapjaidnak a Love Diet lenmaggal! Kiváló antioxidánsforrás, tele rostokkal és omega-3 zsírsavakkal – támogatja az emésztésedet...
A terméket magában fogyasztva, vagy müzlik, sütemények, töltelékek készítéséhez, saláták ízesítésére ajánlja a Naturfood ? nyersen és pörkölve egyaránt. Fogyasztható közvetlenül...
Dénes Natura céklamagok csíráztatásra. Áztasd 12 órán át, majd 8-10 nap alatt friss, tápláló céklacsírákat nevelhetsz! Öblítsd napi kétszer a tökéletes eredményért...
A bulgurt tört búzának, búzatöretnek, illetve törökrizsnek is nevezik. Nagyon jó köret, hasonlít a rizshez. Energia 1464 KJ Fehérje 12,5 g Zsír 1,5g (telített 0,5g telítetlen 1,0g)...
A quinoa Dél-Amerikából származó növény, amely nem tartozik a gabonák közé, de felhasználása és beltartalmi értéke hasonló. Az inkák a gabonák anyjaként tisztelték és nemcsak étkezési...
A búzafű otthoni elkészítéséhez szükséges a hántolatlan tönkölybúza mag. Csíráztasson otthon, és készítse el a friss búzafűlevet. A legősibb gabonafajta, amely kiváló csírázóképessége...
Dénes Natura céklamagok csíráztatásra. Áztasd 12 órán át, majd 8-10 nap alatt friss, tápláló céklacsírákat nevelhetsz! Öblítsd napi kétszer a tökéletes eredményért...
Az olajos magvak pozitív hatását számos kutatás igazolja. Nem csak finomak, de bőségesen tartalmaznak növényi fehérjéket, rostokat, antioxidáns vitaminokat és ásványi anyagokat. ...
A fenyőmag a fenyőfélék ehető magja. A világon mintegy száz fenyőfaj magja ehető, de csak néhány faj magja elég nagy ahhoz, hogy érdemes legyen betakarítani. A magok fogyaszthatók nyersen,...
A rukkola, más néven a borsmustár íze összetéveszthetetlen, enyhén a mustárra hasonlító, elengedhetetlen kelléke az olasz konyhának, csíráztatott változata pedig különösen értékes tápanyagokkal...
Egyedülállóan komplex beltartalmú, magas kalcium-, magnézium- és vastartalmú pattogatott amarántmag. Az amaránt kitűnő vas, kalcium, magnézium és cink, valamint egyéb mikroelem...
NATURMIND CHIA MAG FEKETE A chia mag egy teljes értékű fehérjeforrás, kétszer-háromszor annyi proteint tartalmaz, mint más gabonák. Kitűnő rostforrás, remek vastagbél tisztító, ugyanis...
A tápiókagyöngy az ázsiai konyha egyik fontos alapanyaga, elsősorban desszertekben jelenik meg. A tápiókalisztet a maniókagyökérből nyerik. A tápiókagyöngyöt japán gyöngynek is szokták...
A chiamag vagy asztékzsálya mag egyre elterjedtebb alapanyag hazánkban is, ami nem is csoda, hiszen számos kedvező hatással bír és széles körben felhasználható. A chiamag eredetileg...
Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.