Fél kilogramm válogatott, magas minőségű, hántolt, sótlan napraforgómag sütéshez, főzéshez, vagy éppen magában fogyasztva. Fogyasztható közvetlenül csemegeként, felhasználható pékárukhoz,...
A napraforgómagbél a héjától megfosztott (hántolt) olajos mag. Igen tápláló alapanyag. Gazdag B-vitaminokban, foszforban, magnéziumban, vasban, kalciumban és E-vitaminban. Fehérjetartalma...
A quinoa, az inkák aranya, egy dél amerikai gluténmentes gabonaféle, főleg Peru és Bolívia vidékein terem. A vörös quinoa szinte teljesen megegyezik a fehér változatával, a színén kívül...
Chia- vagy más néven aztékzsálya magja. Müzlikbe, kásába, süteményekbe kiváló. Áztatva zselés anyagot bocsát ki magából – finom puding készíthető belőle, mogyorószerű ízzel...
A paradió édeskés, dióra és mandulára emlékeztető íz világú magbél. Rendkívül tápláló energiaforrás. Magában is fogyaszthatjuk, de ajánljuk sütemények, müzlik, töltelékek ízesítésére,...
Tele esszenciális zsírsavakkal és antioxidánsokkal, ez a magkeverék támogatja a szív- és érrendszert, az immunrendszert és az emésztést. Gazdag E-vitaminban, folsavban, cinkben és ...
Fogyasztható közvetlenül csemegeként. Összetevők: fehér és karamellás csokoládé 74 % (cukor, kakaóvaj, teljes tejpor, tejcukor, sovány tejpor, kakaómassza, emulgeálószer (szójalecitin),...
A mandulafa szubtrópusi növény. Termésének két változatát ismerjük. Az édesmandulát fogyasztjuk, a keserűmandulát a gyógyszeripar hasznosítja. Magas a fehérje és az élelmi rost tar...
A sokféle lencseváltozatot általában színük alapján különböztetik meg és nevezik el. A lencse az indiai konyha egyik fő étele, curryvel főételként, vagy köretként tálalják...
Ezek a kis magok nemcsak tápanyagban gazdagok, hanem segítenek a testsúly kontrollálásában is. Kiválóan beilleszthetők salátákba, joghurtokba vagy smoothie-kba...
GOOD4U kesudió 100 g A Good4U kesudió egészséges nassolni való a napközbeni energia pótlására. A kesudió zsírban és fehérjékben gazdag, telített zsírsavakban azonban szegény...
Részletes leírás: A dióink kiváló minőségű ültetvényekről származnak, ahol környezettudatosan termesztik őket. A dió az egyik legtáplálóbb dióféle, gazdag omega-3 zsírsavakban, amelyek...
A bulgur a török és a közel-keleti konyha kedvelt alapanyaga. A bulgur úgy készül, hogy a búzát nem teljesen érett állapotban betakarítják, előfőzik vízben vagy gőzben, kiszárítják,...
A kókuszreszelék a természettel összhangban termesztett BIO kókuszdióból készítik. Az eredmény kiváló ízű alapanyag sütéshez vagy nyers desszertek részeként. A kókuszdió jótékony zsírok,...
A búza sikérje rugalmas, duzzadásra képes anyag, általa lehet a búzalisztből szép, magas kenyeret sütni. A búzasikérből búzahús (szejtán) is készíthető megfelelően fűszerezve. Rántva,...
Gazdag telítetlen zsírsavakban és kalciumban, jótékony hatású a szívre és a csontokra. Magas rost- és fehérjetartalma hozzájárul az emésztéshez és izomtömeg fenntartásához. Antioxidánsai...
A fenyőmag nemcsak finom, hanem nagyon értékes élelmiszer is. Magas a fehérje- és élelmirost-tartalma, igen gazdag A-, E, B1- és B2-vitaminokban, nikotinamidban, valamint néhány különleges...
Az olajos magvak pozitív hatását számos kutatás igazolja. Nem csak finomak, de bőségesen tartalmaznak növényi fehérjéket, rostokat, antioxidáns vitaminokat és ásványi anyagokat. ...
A köles az egyik legősibb gabona, Mezopotámia területén már 6000 évvel ezelőtt is termesztették. Évezredeken keresztül széles körben felhasznált alapanyag volt Ázsiában, Afrikában és...
Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.