Naturfood mandulabél 200g Az olajos magvak pozitív hatását számos kutatás igazolja. Nem csak finomak, de bőségesen tartalmaznak növényi fehérjéket, rostokat, antioxidáns vitaminokat...
A mák jellemzőiA csontok építéséhez elengedhetetlenül szükséges a megfelelő mennyiségű kalciumbevitel, és a mákszemek jelentik az egyik leggazdagabb kalciumforrást. Hetente legalább...
A szezámmag jellemzői A szezámmag telítetlen zsírsavakat nagy arányban tartalmaz, tömegének több mint felét olaj teszi ki. Jelentős mennyiségű A-, B1-, B2-, E-vitamin van benne...
Gazdag növényi fehérjékben és élelmi rostokban, támogatva az egészséges emésztést és sejtek regenerációját. Tartalmaz B-vitaminokat és vasat, melyek az energia-anyagcserét és a vérképzést...
A mandula az egyik legrégebben ismert és használt az olajos magvak közül – a növényt az Ószövetség is említi. Évezredes népszerűsége nem véletlenül töretlen: fogyasztása a mennyei ...
A mandula az egyik legrégebben ismert és használt az olajos magvak közül – a növényt az Ószövetség is említi. Évezredes népszerűsége nem véletlenül töretlen: fogyasztása a mennyei ...
Biorganik bio aszalt datolya 250 g Mit érdemes tudni róla? Bio Vegán Gluténemntes Bio magozott aszalt datolya Nemcsak finom, tápláló is Magas a fehérje és...
A dió az egyik legértékesebb csonthéjas gyümölcs, az egészség jelképe, hiszen bőségesen tartalmaz zsírsavat, fehérjét, ásványi anyagokat és vitaminokat. Magas fehérje tartalma miatt...
Kalifa dió natúr 200 g Tápláló natúr dió Tudta, hogy már napi 30 gramm dió rendszeres fogyasztása bizonyítottan hozzájárul a vérerek rugalmasságának fenntartásához, javításához?...
A vegán konyha egyik elengedhetetlen alapanyaga a vörös lencse, amely eredetileg a Földközi-tenger vidékéről származik, de Ázsiától kezdve egészen Észak-Amerikáig teret hódított magának,...
Étkezési dióbél. Tápláló natúr dió Tudta, hogy már napi 30 gramm dió rendszeres fogyasztása bizonyítottan hozzájárul a vérerek rugalmasságának fenntartásához, javításához? Kiemelkedő...
Ez a finom olajos mag tele van fehérjével és rosttal, így segíti az emésztést és a jóllakottság érzését. Használja bátran pékárukban vagy akár snackként, hogy feldobja a napját!...
Előfőzött, tört búzaszemek Köretként vagy főételként... Ízletes, gyors köret készíthető belőle, a rizsnél pergősebb. Elkészítése: 1 rész bulgur, 2 rész víz kb. 20 perc alatt...
A földimogyoróról bővebbenVitaminokban gazdag, a Föld második legfontosabb olajnövénye. A magban 47% zsír és 26% fehérje található. Felhasználása igen sokoldalú. Kiváló táplálékkiegészítő...
A köles ősi gabona, alapvető élelem a szervezet számára, magas a rost-, fehérje- és ásványianyag tartalma. Alaprecept: 250 g kölest mossunk meg, kb. 700 ml vízben főzzünk 25 percig,...
A csicseriborsó kiemelkedő tápanyagtartalma és egészségre gyakorolt pozitív hatásai miatt méltán népszerű. Magas fehérjetartalma miatt kiváló húspótló, míg komplex szénhidrátjai hosszan...
Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.