NATURA CSÍRÁZTATÁSRA LUCERNA Áztatási idő 4-6 óra. Öblítés naponta kétszer. Csíráztatási idő 5-6 nap. Csírahossz 3 mm. A, B, C, D, E, G, K vitamint és vasat tartalmaz...
Lucernamag csíráztatásra 200g, Dénes Natura A lucernacsíra kifejezetten egészséges, finom, zsenge növény ízű. Házilag, egyszerűen termeszthető, napi vitamin és ásványi anyag bevitelre...
A bio sárga lencse alacsony kalóriatartalmú, mégis fehérjében és rostban gazdag. Támogatja az emésztést és a teltségérzetet, miközben energikus maradsz. Vas- és ásványianyag-tartalma...
Az enyhén vajas ízű BIO hántolt kendermag azonnali fogyasztásra is alkalmas, de széles körben használható a konyhában kenők vagy pesto készítésére. Ezenkívül rost- és fehérjeforrás...
A BIO Napraforgómag egy ropogós snack, amely telítetlen zsírsavtartalmával nyeri el a tetszésedet. Diós ízű, így édes és sós zabkása, banánkenyér, saláták és sós péksütemények készítésére...
A BIO barna lenmag egy egészséges élelmiszer, és sokféleképpen felhasználható. Finom természetes ízű és ropogós. Fehérjeforrásként hozzájárul az izomnövekedéshez és -fenntartáshoz,...
Leírás: A retekmag csíráztatása az egyik legegyszerűbb. Egy éjszakára elég beáztatni, aztán napjában kétszer kell átöblíteni. Strapabíró, ha nem időben öblítjük, vagy kimarad egy-egy...
Az ázsiai konyha alapeleme! Az egészséges zsírok, fehérjék, B-vitaminok, ásványi anyagok, rostok, antioxidánsok kiváló forrása A szezámmag a sesamum indicum növény apró,...
A BIO Mungóbab egy egzotikus hüvelyes növény, ami a hagyományos indiai és kínai konyha egyik alapeleme. Kellemes aromája és finom íze van. Remek fehérje-, komplex szénhidrát- és rostforrás...
A chia magok segítenek kiegészíteni az egészséges zsírokat és rostokat, valamint ízletes desszerteket varázsolnak A Chia mag egy népszerű szuperélelmiszer, amely értékes tápanyagokban...
A kesudió kiváló vas, magnézium, kálium és cink forrás. A cink a sebek gyógyulásában segíthet, a vas a fertőzésekkel szembeni ellenállásban, a kálium a szívbetegségek megelőzésében...
Pörkölt bio földimogyoróegy csipet sóval és borssal. A földimogyorót először szárazon megpirítjuk, majd sóval és borssal összekeverjük. Ennek köszönhetően enyhén fűszeres...
A kókuszreszelék a természettel összhangban termesztett BIO kókuszdióból készítik. Az eredmény kiváló ízű alapanyag sütéshez vagy nyers desszertek részeként. A kókuszdió jótékony zsírok,...
Négyféle pirítatlan dió keveréke BIO minőségben, amely minden egészséges nassolás szerelmesének tetszeni fog. A Nuts Mix pekándiót, blansírozott mandulát, egész mogyorót és kesudiót...
Az inkák kedvelt fő energiaforrása volt. Az ideális gabona vegetáriánusoknak. Ajánljuk főzelékekhez, köretként, kása és felfújt is készülhet belőle. Ellenőrizte: DE-öKO-006. Származási...
A kesudió jellemzői - A kesudió sok B2-, B3-, B6- és E-vitamint tartalmaz. - A kesudió hozzájárulhat az érrendszer karbantartásához, a koleszterinszintre kedvező hatással...
Héj nélküli, friss, ropogós tökmag Származási hely: Kína A tökmag pozitív tulajdonságai: Triptofán található benne, ami csökkenti a stresszt és az álmatlanságot ...
Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.