Az olajos magvak pozitív hatását számos kutatás igazolja. Nem csak finomak, de bőségesen tartalmaznak növényi fehérjéket, rostokat, antioxidáns vitaminokat és ásványi anyagokat. ...
A kesudió kiváló vas, magnézium, kálium és cink forrás. A cink a sebek gyógyulásában segíthet, a vas a fertőzésekkel szembeni ellenállásban, a kálium a szívbetegségek megelőzésében...
A mungó bab Dél-Ázsából származik, Indiában nagy szeretettel használt bab fajta. Akár csíráztathatjuk is. Felhasználása : leggyakrabban csíráztatáshoz használják, de természetesen...
Azonos kalóriaértékű a burgonyával, míg 3x annyi fehérjét tartalmaz. Serkenti az energiát termelő sejtek működését magas szénhidrát tartalmának köszönhetően. Serkenti az...
A fekete bab a proteinben leggazdagabb növényi eredetű ételek közé tartozik. A növényi proteinek hozzájárulnak a szív-és érrendszeri betegségek, és az elhízás megelőzésében. Rostokban...
GRIZLY Hámozott pörkölt mandula pirospaprikával 250 g. Az enyhén sózott, ropogós mandula a pirospaprika enyhén fűszeres ízével nagyszerű ízű. Próbálja ki őket tápláló nassolnivalóként...
A tökmag magas élelmirost, fehérje- és zsírtartalma mellett alacsony szénhidrát-tartalmú élelmiszer. Enyhíti az érelmeszesedést, csökkenti a koleszterinszintet. Vértisztító hatású,...
Blansírozott, nyers, egész mandulabél A mandula jótékony hatása A mag gazdag rostokban, vitaminokban, ásványi sókban és más vegyi anyagokban, melyek kedvezően befolyásolják...
Finom gluténmentes tejbegríz vagy kása, darás tészta készítéséhez. Kiváló helyettesítője a búzadarának és alternatív tejjel is főzhető. Kakaóporral, fahéjjal, különböző gyümölcsökkel,...
NATURA CSÍRÁZTATÁSRA VÖRÖSHERE Áztatási idő: 4-6 óra. Öblítés naponta kétszer. Csíráztatási idő: 3 nap. Csírahossz: kb. 2-3 mm. A, B, C, D, E, G, K vitamint, valamint foszfort, magnéziumot,...
A csíráztatást mi magunk is könnyedén megoldhatjuk otthon. Nem kell hozzá kert. Csupán néhány egyszerű háztartási kellék szükséges hozzá. Néhány nap alatt finom, egészséges és mindenekelőtt...
Ez az aromás babfajta főzéskor elveszíti fekete színét. Ajánljuk kukoricából és kölesből készült ételekkel együtt, valamint a mexikói konyha alapanyagaként...
Natura csíráztatásra retekmag sango 200 g Retekmag - Sango csíráztatásra (raphanus sativus) Vörös színű különleges csíra Csíráztatás: 12 óra áztatás után. Hőmérséklet 21 °C. Öblítés...
A kender fogyasztása az emberiség történelmében hosszú időre nyúlik vissza. Közép-ázsiai eredetű növény, de ma a világon szinte mindenhol termesztik, mert jól alkalmazkodott a különböző...
GRIZLY Diákcsemege 250 g. Medve keverékünkben a megfelelő mennyiségű diót és a megfelelő mennyiségű szárított gyümölcsöt találja. Ez a híres kombináció energiát és szükséges tápanyagokat...
NATURA CSÍRÁZTATÁSRA LUCERNA Áztatási idő 4-6 óra. Öblítés naponta kétszer. Csíráztatási idő 5-6 nap. Csírahossz 3 mm. A, B, C, D, E, G, K vitamint és vasat tartalmaz...
Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.