Peruból származó, fehér színű quinoa mag Fogyaszthatják lisztérzékenyek, kismamák, keringési betegségekben szenvedők és fogyókúrázók is. A quinoa mag pozitív tulajdonságai:...
A BIO Quinoa egy természetesen gluténmentes, enyhén diós ízű álgabona. A szuperélelmiszerek közé sorolják, mert remek növényi fehérjeforrás is. Klasszikus köretek helyettesítőjeként...
A BIO Vörös quinoa egy ízletes álgabona, amely alkalmas köretként vagy ételek alapanyagaként. Nagyszerű növényi fehérjeforrás és magas rosttartalommal rendelkezik. Gluténmentes, így...
Gluténérzékenyek is fogyaszthatják. Fehérjetartalma magas. Könnyen emészthető. A quinoa Dél-Amerikából származó növény, amely nem tartozik a gabonák közé, de felhasználása...
Az azukibabot számos egészségügyi előnnyel hozzák összefüggésbe, a szív egészségétől és a fogyástól kezdve a jobb emésztésen át a cukorbetegség alacsonyabb kockázatáig. Ráadásul könnyen...
Teának elkészítve vagy levesbe belefőzve is fogyasztható. (magot is tartalmaz) A jujuba a hagyományosan egészség-centrikus kínai étkezési kultúra szerint a hölgyek gyümölcse, ugyanis...
Az omega-3 megnevezés a többszörösen telítetlen zsírsavak egyik csoportját jelöli. Az omega-3 zsírsavak fontos szerepet játszanak a szervezet számos élettani folyamatában. A lenmagban...
Paleolit Mandulabél natúr 300g A mandula jótékony hatása A mag gazdag rostokban, vitaminokban, ásványi sókban és más vegyi anyagokban, melyek kedvezően befolyásolják az...
Egészséges olajos mag, magas esszenciális olaj tartalommal. Az esszenciális zsírtartalmának köszönhetjük a tökmag vértisztító hatását, így a köszvény kitűnő ellenszere lett, hiszen...
A közel-keleti (elsősorban török) konyha fontos alapanyaga a bulgur, mely a teljes durum-búzaszemből koptatás, gőzölés, szárítás után készült töret. Elsősorban köretként és tabulé jellegű...
BioMenü BIO Kendermag magas fehérjetartalmú szuperélelmiszer, amely többek között támogatja a szellemi teljesítőképességet. A tömény fehérjeforrás! Fehérjében gazdag,...
A törökmogyoró jellemzői A törökmogyoróban megtaláljuk a diófélék minden jó tulajdonságát. Jelentős fehérjeforrás, 100 grammja 14g fehérjét tartalmaz. Fontos mikroelem és ásványi...
A mandula magas tápértékű élelmiszer, gazdag fehérjékben, vitaminokban (főként B és E-vitaminban), esszenciális aminosavakban, telítetlen zsírsavakban, ásványi sókban (magnézium, foszfor,...
Gazdag vasban, káliumban, magnéziumban és cinkben, ami hozzájárul az immunrendszer erősítéséhez, a szív egészségéhez és az idegek nyugtatásához. Antioxidánsai segítik a sejtek védelmét...
Miért jó? A mandula jó B1-, B2- és B6- és E-vitamin forrás. Ásványi anyagok közül jelentős mennyiségű káliumot, kálciumot, magnéziumot és foszfort tartalmaz. Nyomelemek közül...
Könnyű, egészséges rágcsálnivaló. Elkészítés: 2-3 ek. Rapunzel kókuszzsírt egy magas falu edényben hevítünk, és hozzáadunk 100 g kukoricát, majd lefedjük. A pattogás megszűntével vegyük...
Premium Natura natúr mandulabél 250 g A termék dióféléket, glutént tartalmazó gabonát, kén-dioxidot vagy szulfitot tartalmazó anyagot, szezámmagot, szójababot, tejet, tojást vagy...
Greenmark bio szezámmag fekete 250 g A szezámmag erősíti a májat és a vesét, ezzel fokozott méregtelenítő hatást váltva ki. Jelentős mennyiségben található benne kalcium, magnézium,...
A mák jellemzőiA csontok építéséhez elengedhetetlenül szükséges a megfelelő mennyiségű kalciumbevitel, és a mákszemek jelentik az egyik leggazdagabb kalciumforrást. Hetente legalább...
Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.