Karalábé csíráztatásra (brassica oleracea gongyloides) Lila színű csíra, zöld levelekkel Csíráztatás: 12 óra áztatás után. Hőmérséklet 21 °C. Öblítés naponta kétszer. Csírázási idő:...
Kalifa dió natúr 200 g Tápláló natúr dió Tudta, hogy már napi 30 gramm dió rendszeres fogyasztása bizonyítottan hozzájárul a vérerek rugalmasságának fenntartásához, javításához?...
Az olajos magvak pozitív hatását számos kutatás igazolja. Nem csak finomak, de bőségesen tartalmaznak növényi fehérjéket, rostokat, antioxidáns vitaminokat és ásványi anyagokat. ...
Összetevők: bíborhere mag csíráztatásra Leírás: könnyen és gyorsan csíráztatható: nagy mennyiségben 3-4 nap alatt friss, zsenge és ropogós csírát növeszthetünk, amely kiváló kiegészítője...
Gazdag forrása az esszenciális zsírsavaknak, az Omega 3-6-9 tartalma valamint fitoszteről, klorofill, licithin és rost. Ezen anyagok csökkentik a koleszterin szintet, gyulladást, javítja...
Természetes antibiotikumként erősíti az immunrendszert, serkenti a nyálka eltávolítását, elősegíti a méregtelenítést, miközben enyhén csípős ízével gazdagítja az ételeket...
Az aztékok kedvelt tápláléka, gazdag Omega-3 zsírsavakban és élelmi rostokban. Kiváló fehérjeforrás vegetáriánusok számára. Gluténmentes, segíti az emésztést és támogatja a szív- és...
Fedezd fel az antioxidánsokkal teli, gomba- és vírusölő hatású szezámmag minden előnyét! Gazdag ásványi anyagokban és rostokban, támogatja az immunrendszer működését, az emésztést,...
A Chia mag vagy más néven aztékzsálya-mag egyedi élelmiszer a maga nemében köszönhetően annak, hogy nagyon magas koncentrációban tartalmaz számos, az emberi szervezet egészséges működéséhez...
KITŰNŐ ROSTFORRÁS A Vitaking Chia mag (azték zsálya) Dél-Amerikából származik, ahol a Maják és az Aztékok használták a jobb fizikai és mentális állóképesség elérése érdekében. ...
A kókuszreszelék a természettel összhangban termesztett BIO kókuszdióból készítik. Az eredmény kiváló ízű alapanyag sütéshez vagy nyers desszertek részeként. A kókuszdió jótékony zsírok,...
Az ínyencek fűszeres lencséje. Egyike a legősibb kultúrnövényeknek. Főzés után is szemcsés marad. Ajánljuk csíráztatásra, saláták és levesek elkészítésére és egytálételként. Gyártástól...
Hántolt BIO minőségű kendermag A BIO kender mag igazolt ökológiai gazdaságból származik. A kendermag a legegészségesebb és táplálóbb élelmiszer az emberi test számára. A BIO kendermag...
Az aztékzsálya (Salvia hispanica) magjai rendkívül sokoldalúak. A chiamagokkal lazán megszórhatjuk például müzlinket, joghurtunkat, de alkalmas gyümölcs és saláták mellé is. Ideális...
Biorganik bio vöröslencse 500 g A vegán konyha egyik elengedhetetlen alapanyaga a vörös lencse, amely eredetileg a Földközi-tenger vidékéről származik, de Ázsiától kezdve egészen...
A Greenmark Bio Hántolt napraforgó mag önmagában is finom nassolni való, de tehető müzlibe, süteményekbe is. A napraforgó mag átlagosan 47 százalék olajat tartalmaz, aminek 65...
Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.