Magjának enyhén hagymaíze van, illata megtörve némileg a borsra és az szurokfűre emlékeztet. Elsősorban az arab, a török és az indiai konyha használja. Közép-Keleten sütemények, kenyérfélék...
A pisztácia nagy mennyiségben tartalmaz esszenciális ásványi anyagokat. Magas réztartalmának köszönhetően fogyasztása hozzájárul az immunrendszer normál működéséhez. Emellett a pisztácia...
GRIZLY Takarmánylucerna, rukola, kerti zsázsa, póréhagyma Csíráztatni való magok BIO 250 g. Adminisztratív besorolás: Csíráztatni való magok Összetétel: takarmánylucerna*, rukola*,...
GRIZLY Sült mandula szarvasgombás ízesítéssel 250 g. Ropogós sült mandulák valóban meglepnek ízükkel! Nem olyanok, mint a "mirelit olajba áztatott" túlsütött diók, hanem inkább egy...
RAPUNZEL BIO MUNGÓ BAB Édes babfajta ellenőrzött ökológiai gazdálkodásból. Felhasználható csíráztatásra, egytálételekhez, ázsiai ételekhez, salátákhoz...
Miért jó? A kesudióban nagyon sok értékes tápanyag található: foszfor, magnézium, vas, réz, cink, szelén, A- és B-vitaminok, béta-karotin, folsav, hogy csak néhányat említsünk. ...
A Greenmark Bio Pinto bab ajánlott főzelék, leves vagy saláták készítéséhez. A pinto bab magas fehérje, illetve tápanyagtartalmú, e mellett jó magnézium, vas, réz, kálium és élelmi...
A Mung bean TRS egy prémium hüvelyes, amely friss, enyhén édes ízéről és magas tápértékéről ismert. Ezek a kis zöld hüvelyesek számos ázsiai és indiai konyha elengedhetetlen összetevői,...
Az olajos magvak pozitív hatását számos kutatás igazolja. Nem csak finomak, de bőségesen tartalmaznak növényi fehérjéket, rostokat, antioxidáns vitaminokat és ásványi anyagokat. ...
Natúr, nagyszemű, tört kesudió. Származási hely: Vietnám A kesudió őshazája Brazilia, napjainkban fő termelőhelyei közé tartozik Vietnám, Nigéria, India, Elefántcsontpart,...
Az azték zsálya, azaz a chia magja az egyik legjobb növényi Omega-3 forrás. Ezen kívül magas az ásványi anyag tartalma és értékes rostforrás. A chia mag saját tömegének másfél-kétszeresét...
Összetétel: mandulabél (95,5%), Növényi olajok és zsírok ((napraforgó, pálma, repce), habzásgátló E900) (3,5%), só (1%). Miért jó? A mandula jó B1-, B2- és B6- és E-vitamin forrás...
A BIO Csicseriborsó sós lében tartósítószerek nélküli, allergénmentes, azonnali fogyasztásra alkalmas sterilizált csicseriborsó. Finom íze mellett kiváló tápanyagprofilját is élvezheted,...
A BIO Csicseriborsó egy finom hüvelyes, enyhe diós ízzel és krémes állaggal. Fehérjében, rostokban és komplex szénhidrátokban gazdag. Számos fogás hozzávalójaként felhasználhatod, de...
A fenyőmag sokoldalúan felhasználható, legyen szó salátákról, tésztákról vagy akár szószokról. Az olasz pesto alapanyaga, amely ízletes és tápláló fogásokat varázsol az asztalra...
Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.