Biorganik Bio Mustárcsíra Mag 200 g Felhasználása: csíráztatásra vagy az emésztőrendszer perisztaltikájának fokozására. Összetevők : mustármag* *= Ellenőrzött Ökológiai...
A chia, más néven az aztékzsálya magja. Ajánlják müzlibe, kásába, sokféle süteménybe. Áztatva zselés anyagot bocsát ki magából, mely remek pudingalapanyag. A chiamag vagy asztékzsálya...
Magas fehérjetartalmú vöröslencse, amely B1-vitamint és vasat biztosít. Rövid főzési ideje és sokoldalú felhasználása miatt ideális vegetáriánus és vegán étrendhez, támogatva az energiatermelést...
Nagyon gyorsan megfő. Magas rost- és fehérjetartalom. A vegán konyha egyik elengedhetetlen alapanyaga a vörös lencse, amely eredetileg a Földközi-tenger vidékéről származik,...
BIORGANIK BIO MUNGÓBABA mungóbab egy kicsi, zöld színű hüvelyes, amely Dél-Ázsiából származik és évezredek óta ismert. Enyhén édeskés íze van, ezért édesen és sósan is fogyasztható...
A quinoa Dél-Amerikából származó növény, amely nem tartozik a gabonák közé, de felhasználása és beltartalmi értéke hasonló. Az inkák a gabonák anyjaként tisztelték és nemcsak étkezési...
A csírák koncentráltan tartalmazzák a növény növekedéséhez szükséges vitaminok, ásványi anyagok, enzimek és antioxidánsok jó részét. Leírás: A retekmag csíráztatása az egyik...
A vegán konyha egyik elengedhetetlen alapanyaga. A vegán konyha egyik elengedhetetlen alapanyaga a vörös lencse, amely eredetileg a Földközi-tenger vidékéről származik, de Ázsiától...
A vegán konyha egyik elengedhetetlen alapanyaga a vörös lencse, amely eredetileg a Földközi-tenger vidékéről származik, de Ázsiától kezdve egészen Észak-Amerikáig teret hódított magának,...
Leírás: A retekmag csíráztatása az egyik legegyszerűbb. Egy éjszakára elég beáztatni, aztán napjában kétszer kell átöblíteni. Strapabíró, ha nem időben öblítjük, vagy kimarad egy-egy...
A lucernát elsősorban állati takarmányként ismerjük, ám pár napos csírája, amely tápanyagokban gazdag, magában, salátaként, szendvicsekben, zöld köretként, vagy nyers ital részeként...
Pohánka, tatárka, tatárbúza. Magas rosttartalmú. Gluténérzékenyek is fogyaszthatják. A hajdina eredetileg Ázsia középső részéről származik. Hozzánk a népvándorlás útján...
Ez a különleges álgabona nemcsak tápláló, hanem sokoldalúan felhasználható is. Keverd joghurtba, vagy használd panírozáshoz, hogy egészséges és ízletes ételeket készíthess!...
BIORGANIK BIO VÖRÖSLENCSE A vegán konyha egyik elengedhetetlen alapanyaga a vörös lencse, amely eredetileg a Földközi-tenger vidékéről származik, de Ázsiától kezdve egészen Észak-Amerikáig...
Leírás: A retekmag csíráztatása az egyik legegyszerűbb. Egy éjszakára elég beáztatni, aztán napjában kétszer kell átöblíteni. Strapabíró, ha nem időben öblítjük, vagy kimarad egy-egy...
Az útifű Nyugat-Ázsiában őshonos növény, amelyet az indiai és a kínai népgyógyászatban évezredek óta használnak. Az útifű maghéjat elsősorban emésztést segítő, hashajtó hatása miatt...
Biorganik Bio Csicseriborsó 500 g Jelentőség, hatások: A csicseriborsónak a többi hüvelyeshez hasonlóan magas a fehérjetartalma (20% körül) és rosttartalma is igen jelentős, ami...
Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.