Natura pirított napraforgó 250 g NATURA PIRÍTOTT NAPRAFORGÓ A magvak pirítása különlegesen finom ízeket hoz létre, ezért ősidők óta szokásban van és a továbbfeldolgozást is előnyösen...
A napraforgó csíra jó hatású az izom- és idegrendszerre a magas magnéziumtartalma miatt, a foszfor- és kalciumtartalma csontoknak és fogaknak tesz jót. Jódtartalma a pajzsmirigyre hat...
A száraz hüvelyesek közül egyedül a lencsét nem kell főzés előtt beáztatni. A magas rost- és fehérjedús vörös lencse elengedhetetlen részét képezi a kiegyensúlyozott táplálkozásnak...
A bulgur tulajdonképpen tört búza, Magyarországon a török éttermekben „török rizsnek is nevezik. Leginkább a közel-keleti és a török konyha által kedvelt köret. A még éretlen vagy a...
NATURA PIRÍTOTT NAPRAFORGÓ A magvak pirítása különlegesen finom ízeket hoz létre, ezért ősidők óta szokásban van és a továbbfeldolgozást is előnyösen segíti a pirítás. A magvak természetes...
Zöldborsó csíráztatásra (pisum sativum) Csíráztatás: 12 óra áztatás után. Hőmérséklet 21 °C. Öblítés naponta kétszer. Csírázási idő: 3-5 nap. Fontos, hogy a magvak ne álljanak vízben...
Zöld lencse csíráztatásra (lens culinaris) Csíráztatás: 12 óra áztatás után. Hőmérséklet 21 °C. Öblítés naponta kétszer. Csírázási idő: 3-4 nap. Fontos, hogy a magvak ne álljanak vízben...
NATURA HÁNTOLT ZAB A zab (Avena Sativa) Közép-Európában őshonos. Vízzel főzve kását készítenek belőle. A zabliszt, a zablepény, (a haggis) skót nemzeti étel...
A Dénes-Natura Barna Bulgurt a nálunk kevéssé ismert bezostye típusú búzából állítják elő. Nem csak színében különbözik a hagyományos bulgurtól, hanem ízében is. A Dénes-Natura Barna...
Zöld lencse csíráztatásra (lens culinaris) Csíráztatás: 12 óra áztatás után. Hőmérséklet 21 °C. Öblítés naponta kétszer. Csírázási idő: 3-4 nap. Fontos, hogy a magvak ne álljanak vízben...
NATURA PIRÍTOTT NAPRAFORGÓ A magvak pirítása különlegesen finom ízeket hoz létre, ezért ősidők óta szokásban van és a továbbfeldolgozást is előnyösen segíti a pirítás. A magvak természetes...
Natura csíráztatásra zöld lencse 200 g Zöld lencse csíráztatásra (lens culinaris) Csíráztatás: 12 óra áztatás után. Hőmérséklet 21 °C. Öblítés naponta kétszer. Csírázási idő: 3-4...
Zöldborsó csíráztatásra (pisum sativum) Csíráztatás: 12 óra áztatás után. Hőmérséklet 21 °C. Öblítés naponta kétszer. Csírázási idő: 3-5 nap. Fontos, hogy a magvak ne álljanak vízben...
Zöldborsó csíráztatásra (pisum sativum) Csíráztatás: 12 óra áztatás után. Hőmérséklet 21 °C. Öblítés naponta kétszer. Csírázási idő: 3-5 nap. Fontos, hogy a magvak ne álljanak vízben...
Natura csíráztatásra zöldborsó 200 g Zöldborsó csíráztatásra (pisum sativum) Csíráztatás: 12 óra áztatás után. Hőmérséklet 21 °C. Öblítés naponta kétszer. Csírázási idő: 3-5 nap...
Napraforgó csíráztatásra (helianthus annuus) Csíráztatás: 12 óra áztatás után. Hőmérséklet 21 °C. Öblítés naponta kétszer. Csírázási idő: 5-6 nap. Fontos, hogy a magvak ne álljanak...
Zöld lencse csíráztatásra (lens culinaris) Csíráztatás: 12 óra áztatás után. Hőmérséklet 21 °C. Öblítés naponta kétszer. Csírázási idő: 3-4 nap. Fontos, hogy a magvak ne álljanak vízben...
Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.