Amaránt a Dénes naturától Fogyasztható köretként, levesbetétként, valamint salátákhoz, töltelékekhez, fasírtokhoz. Összetevők: amarantmag Allergének a termékben: nyomokban glutént...
Termék részletek
Allergének a termékben: nyomokban glutént tartalmazhat Átlagos tápérték 100 g termékben: Energia1582 kJ (373 kcal) Zsír2,9 g -amelyből telített zsírsavak 1 g Szénhidrát77,2...
Termék részletek
NATURA BÚZACSÍRA A csíra a búza "embriója", a búzaszem része, amelyből az új növény fejlődik. A lisztté őrlés során különítik el. Bár a magnak csak kis részét alkotja, nagy a tápértéke...
Termék részletek
Felhasználási javaslat: Felhasználható közvetlenül fogyasztva (müzlihez, joghurtba keverve) vagy kenyér, sütemény tésztájához adva. Állagánál és ízénél fogva diós süteményekben a dió...
Termék részletek
Búzacsíra 250g Natura A csíra a búza "embriója", a búzaszem része, amelyből az új növény fejlődik. A lisztté őrlés során különítik el. Bár a magnak csak kis részét alkotja, magas...
Termék részletek
Elkészítés: Egy csésze bulgurhoz két csésze vízben egy evőkanál olaj és ízlés szerinti só hozzáadásával fedő alatt lassú tűzön addig főzzük, amíg az összes vizet fel nem szívja. ...
Termék részletek
Reformköret bulgurral és szárított zöldségekkel. Gyorsan elkészíthető, 4 személy részére elegendő. Kizárólag természetes összetevők felhasználásával, nem tartalmaz: sót, ízfokozót,...
Termék részletek
- Típus: Csicseriborsó
- Tömeg: 250 g
Natura csicseriborsó 250g A ;csicseriborsó ;a többi hüvelyeshez képest több C-vitamint, és majdnem kétszer annyi vasat is tartalmaz . Már az ókorban a görögök és a rómaiak is...
A csicseriborsó magas fehérje és keményítőtartalmú növény. A többi hüvelyeshez képest több C vitamint, (mely tényezőnek a csíráztatásban van jelentősége) és majdnem kétszer annyi vasat...
Termék részletek
A csicseriborsó magas fehérje és keményítőtartalmú növény. A többi hüvelyeshez képest több C vitamint, (mely tényezőnek a csíráztatásban van jelentősége) és majdnem kétszer annyi vasat...
Termék részletek
A csicseriborsó magas fehérje és keményítőtartalmú növény. A többi hüvelyeshez képest több C vitamint, (mely tényezőnek a csíráztatásban van jelentősége) és majdnem kétszer annyi vasat...
Termék részletek
NATURA CSICSERIBORSÓ Érrendszerünk őre a csicseriborsó. Ha rendben akarjuk tudni az érrendszerünket, akkor a következőket mindenképpen érdemes kipróbálni, és rendszeresen fogyasztani...
Termék részletek
Felhasználási javaslat: háromszoros mennyiségű vízben áztatjuk kb. 12 órát, majd kb. egy órát főzzük. Tipp: szódabikarbóna hozzáadásával a főzési idő csökkenthető. Tárolás: száraz,...
Termék részletek
Csicseriborsó a Dénes Naturától - Gazdagítsa Étrendjét Egészségesen Fedezze fel a Dénes Naturától származó csicseriborsót, amely kiváló tápanyagforrás és sokoldalúan felhasználható...
Termék részletek
A napraforgó csíra jó hatású az izom- és idegrendszerre a magas magnéziumtartalma miatt, a foszfor- és kalciumtartalma csontoknak és fogaknak tesz jót. Jódtartalma a pajzsmirigyre hat...
Termék részletek
A zöld lencse csírája élettani szempontból rendkívül jó minőségű fehérjeforrás...
Termék részletek
A zöld lencse csírája élettani szempontból rendkívül jó minőségű fehérjeforrás...
Termék részletek
A zöldborsó csíra hasznos a szív- és érrendszeri betegségek ellen, köszönhetően szíverősítő, koleszterin csökkentő és vérnyomás szabályozó hatásának. A vércukorszintet is jó irányba...
Termék részletek
Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.