- Típus: Lencse
- Tömeg: 250 g
Az indiai konyha kedvelt alapanyaga, készíthetünk belőle levest, köretet, vagy krémet. Az indiai konyha kedvelt alapanyaga, élettani hatása nem tér el a más színű lencsékétől. A lencse...
Termék részletek
- Típus: Csicseriborsó
- Tömeg: 250 g
Natura csicseriborsó 250g A ;csicseriborsó ;a többi hüvelyeshez képest több C-vitamint, és majdnem kétszer annyi vasat is tartalmaz . Már az ókorban a görögök és a rómaiak is...
- Típus: Lenmag
- Tömeg: 250 g
A lenmagban rejlő többféle érték közül kiemelhető elsőnek a növényvilágban szinte egyedülállóan magas fitoösztrogén tartalom. A hormonkészítményekkel (elsősorban Amerikában) sok évig...
- Típus: Hajdina
- Tömeg: 250 g
Gyártó: Natura Modell: Hajdina (250g) Leírás: A hajdinának van egy jellegzetes "olaj" szaga, amit többszöri (3-4x-i) meleg vizes átmosással ki lehet küszöbölni. Ezután kétszeres...
Termék részletek
- Típus: Köles
- Tömeg: 250 g
Natura hántolt köles 250g A legjobb lúgosító gabona. ; A köles a legősibb termesztett gabonaféle , Kínában már a rizs fogyasztása előtt fő élelem forrás volt. Németország területén...
Az árpa a hideg mérsékelt öv legősibb és ma is legfontosabb gabonaféléje. Származási helye Tibet. Számos kedvező hatással rendelkezik, amely megszokott táplálékainkra nem mindig jellemző...
Termék részletek
- Típus: Búzacsíra
- Tömeg: 250 g
A csíra a búza "embriója", a búzaszem része, amelyből az új növény fejlődik. A lisztté őrlés során különítik el. Bár a magnak csak kis részét alkotja, nagy a tápértéke...
Termék részletek
- Típus: Zabpehely
- Tömeg: 250 g
Miért együnk zabpelyhet ? A zab értékes biológiai összetételü gabonaféle. Átlagosan 17 könnyen emészthető fehérjét tartalmaz. A szervezet számára nélkülözhetetlen aminosavakból hét...
Termék részletek
Az árpa a hideg mérsékelt öv legősibb és ma is legfontosabb gabonaféléje. Származási helye Tibet. Számos kedvező hatással rendelkezik, amely megszokott táplálékainkra nem mindig je...
Termék részletek
A csicseriborsó magas fehérje és keményítőtartalmú növény. A többi hüvelyeshez képest több C vitamint, (mely tényezőnek a csíráztatásban van jelentősége) és majdnem kétszer annyi vasat...
Termék részletek
Fogyasztható fűszerként, vagy vajkrémmel, tejföllel kikeverve. Szendvicsre, köretre, egyéb tésztafélékre, ételekre szórva...
Termék részletek
A csíra a búza "embriója", a búzaszem része, amelyből az új növény fejlődik. A lisztté őrlés során különítik el. Bár a magnak csak kis részét alkotja, nagy a tápértéke...
Termék részletek
Teljes kiőrlésű, jó sütő és főzőminőségű tönkölydara alkalmas tejbegríz, grízgaluska, túrógombóc és más sütemények, főtt ételek készítésére...
Termék részletek
Nem csak finomak, de bőségesen tartalmaznak növényi fehérjéket, rostokat, antioxidáns vitaminokat és ásványi anyagokat. ...
Termék részletek
Nem csak finomak, de bőségesen tartalmaznak növényi fehérjéket, rostokat, antioxidáns vitaminokat és ásványi anyagokat. ...
Termék részletek
Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.